Skuleskysskorta vert litt forsinka

Dersom du har skuleskysskort frå før (barneskule, ungdomsskule, vidaregåande), skal du bruke dette ut vidaregåande skule. Dette vil då bli aktivert på nytt når alt er klart.

Har du ikkje hatt skuleskysskort før, får du dette når det er klart. I tillegg må du få eit midlertidig (grønt) kort i ekspedisjonen.

MEN du må søke om skuleskyss (sjølv om du hadde det i fjor).

Har du ikkje søkt om skuleskyss, må du gjere det asap!

Det er viktig at du søkjer om skuleskyss, sjølv om du gjekk her eller på ein annan vgs i fjor.

Vg2- og Vg3- elevar må søkje på nytt kvart år.

Du finn linken her.

Bur du på Haddal?

Skuleskyss til/frå Haddal

I og med at Haddalvegen vert stengd for gjennomkøyring blir det endringar i skuleskyssen fram til arbeidet er avslutta.

Bussane på linje 338 vil i denne perioda køyre nyevegen, av- og påstigning vert då busslommene Haddal sør og Haddal nord.

Er du føresett til ein av dei nye elevane våre?

Då lurer du kanskje på korleis vi jobbar med trivsel og det sosiale?

For nokre år sidan begynte vi med VIP-makkerskap, som er eit opplegg som Vestre Viken og Helsedirektoratet har utarbeidd.

Elev her frå hausten av?

Hugs å takke ja til plassen/ventelisteplassen innan 12.juli (dersom du kjem inn på førsteinntaket). Dersom du må vente til 2.inntaket er fristen 5.august.

NB! NB! NB!

Er du vaksen og treng nokre fag for å kome deg litt vidare?

Då kan du kanskje vere elev på Ressurssenteret her ved Ulstein vgs.

Ressurssenteret tilbyr matematikk, norsk, engelsk, historie, samfunnsfag og naturfag.

Det blir informasjonsmøte om vaksenopplæringa onsdag 14.august kl 18 på auditoriet.

Undervisninga startar i veke 35 (26.august). Du finn planen her, heilt nederst på sida.

Dersom du har spørsmål i løpet av sommaren, kan du sende epost til janne.fylsvik.ronningen@mrfylke.no.

Er du avgangselev?

Og bittelitt usikker på kva du skal finne på til hausten?

Då kan desse studietilboda vere noko for deg:

Across the Pond - søk innan 30.juni, studiestadar i Storbritannia

Kulturakademiet - søk innan 30.juli (1 semester, 2 semester..) - Roma, Barcelona, Berlin, Paris og Cambridge

Willkommen in Deutschland!

Naglius Kirvaitis Brandal er ein knakande kjekk og flink kar frå 2ST2. Han søkte og fekk plass på eitt av dei to sommarkursa som det tyske kulturministeriet har arrangert kvart år sidan 1959.

Viktig informasjon frå inntakskontoret når det gjeld inntak til vidaregåande opplæring skuleåret 2019/2020

I år sender vi ikkje ut svarkort og purrekort etter 1. inntaket slik som tidlegare. Dette betyr at søkjarane vil få melding på sms og e-post frå oss ca. 5. juli, der elevane blir bedt om å logge seg på vigo.no for å registrere svaret sitt innan fristen 12. juli.