Godt nytt år, folkens!

Måtte 2019 bli finfint!

Oppstart - historie VO

Kurs i historie startar tysdag 8.januar kl 16.30 på auditoriet på Ulstein vidaregåande skule.

Vidare i Abel-konkurransen

I går feira vi dei to Vg3-elevane som går vidare til andre runde i Abelkonkurransen: Sander Waage Kvalsvik og Viona Shera.
Sander var dessutan nr.2 i landet.
Det kan vel seiast å vere stor stas.

Er du føresett til ein elev på VG1 her på skulen?

Då vil vi gjerne at du snakkar med dei om nettvett og personvern. Spør dei kva blikking er for noko. Snakk med dei om bodyshaming. Be dei vise respekt mot andre, sjølv om dei ikkje er bestisar.

Vi har snakka med alle VG1-klassene om det, du kjem til å få epost med litt meir info i løpet av kort tid. Du finn powerpoint-presentasjonen vi viste dei her.

Volleyball og fotball, ja

Ulstein vgs har hatt elevlag i både volleyball- og fotballturneringar siste par vekene.

Du finn bilde på facebooksida vår frå volleyball her og frå fotball her.

Nye studietilbod-foldarar

Sidan vi skal starte opp eit nytt tilbod her frå hausten av, har Sveinar laga nokre nye foldarar.

10.klassingane fekk dei då dei var her på hospitering og no får du også tilgang til dei!

Informasjon til elevar og føresette om undervisningsevalueringa 2018-19

Det er politisk vedteke at vidaregåande skolar i Møre og Romsdal skal gjennomføre ei undervisningsevaluering kvart skoleår.

UVS er klar!

Vi er klar for å ta imot 10.klassingane som skal hospitere her hos oss komande veke!

Det er nesten slik at vi ikkje greier vente, lat no mandagen kome :)

Abel-konkurransen nærmar seg

No er det tid for å teste matematikk-kunnskapane dine dersom du er vgs-elev!

Den årlege Abel-konkurransen går av stabelen straks, og på UVS vil del 1 av konkurransen vere torsdag 08.11 kl.11.

Nytt av året er at den er digitalisert, så vil du vere med, må du hugse PCen!