PC-ordninga

Her finn du informasjonsbrosjyren om pc-ordninga for elevar i vidaregåande skule. Klikk på lenkja til høgre.

Planlegg du eit år i utlandet som VG2-elev? Ny informasjon frå Lånekassa

Lånekassa har tidlegare informert skulane om at elevar som ikkje får søkt om støtte via nettsøknaden, for eksempel fordi dei skal på utveksling i utlandet, kunne ringe oss og få ein papirsøknad. Dette er ikkje lenger nødvendig. Også desse elevane kan no søkje på nett etter 1. juli.
Elevar i Noreg som ventar på opptaket i Vigo, skal ikkje søkje før opptaket er klart. Dei skal heller ikkje søkje viss dei står på venteliste, men vente til det er avklart kvar dei skal gå.

Vaksenopplæringskurs om kvelden skuleåret 13/14

Manglar du generell studiekompetanse? Eller jobbar du innan sal og service og har bruk for fagbrev?

Årets filmprisar ved UVS

VG2-klassane på studiespesialiserande og idrett har siste tida arbeidd med eit filmprosjekt i norskfaget. I dag var det framsyning av dei beste filmane frå kvar klasse med påfølgjande avstemming innanfor fire kategoriar i tillegg til ein fagjurypris (ein twistpose).

Tine-stafetten 2013

Det er eigentleg inga nyheit, men det var vel på tide å gi arrangørklassa 2ID1 litt blest på heimesida også og ikkje berre i Vikebladet Vestposten.

Slik ser det ut i atriet litt før Hødd skal spele cup-kamp mot Molde

Hødd spelar mot Molde i ettermiddag og sidan UVS ligg så sentralt i forhold til stadion, har Hødd lånt delar av skulen.

Så slik ser det ut i atriet, før dei mest prominente gjestane kjem og skal trakterast før kampen.

Vi er midt i eksamenstida

Akkurat no sit ein del elevar og les eksamensoppgåvene med store auge og hjernecellene i høgspenn inne i Ulsteinhallen. Dei er ikkje dei første og ikkje dei siste som sit der denne våren.

Brannøving i dag

I dag var det varsla brannøving.

Det gjekk bra og alle kom seg ut, utan at vi brukte for lang tid.

1ID2 arrangerer nattcup komande helg

Turneringa startar ut på kvelden på fredag og så går kampane utover natta.