Slik ser det ut i atriet litt før Hødd skal spele cup-kamp mot Molde

Hødd spelar mot Molde i ettermiddag og sidan UVS ligg så sentralt i forhold til stadion, har Hødd lånt delar av skulen.

Så slik ser det ut i atriet, før dei mest prominente gjestane kjem og skal trakterast før kampen.

Vi er midt i eksamenstida

Akkurat no sit ein del elevar og les eksamensoppgåvene med store auge og hjernecellene i høgspenn inne i Ulsteinhallen. Dei er ikkje dei første og ikkje dei siste som sit der denne våren.

Brannøving i dag

I dag var det varsla brannøving.

Det gjekk bra og alle kom seg ut, utan at vi brukte for lang tid.

1ID2 arrangerer nattcup komande helg

Turneringa startar ut på kvelden på fredag og så går kampane utover natta.

Service og samferdsel på Moldetur

Både VG1 og VG2 er i Molde i dag, der dei to elevbedriftene ecoCharge UB og Easy Sealer UB skal konkurrere med 65 andre ungdomsbedrifter i frå Møre og Romsdal.

Planlegging på høgt nivå?

Under her finn du link til skuleruta for dei tre skuleåra 2014-2015, 2015-2016 og 2016-2017.

Kjekke, flinke russen som skal samle inn pengar

Denne veka, veke 10, kjem russ over store delar av landet til å gå rundt med bøsser og samle inn pengar til arbeidet mot kreft. Heldigvis skal Ulsteinrussen også ta del i dette.

Uttesting av nytt og bølgjebrytande skipsdesign?

Onsdag vert det tevling med utprøving av nye skipsmodellar i symjehallen ved Ulstein ungdomsskule. Det er årets TefX-elevar som skal teste skipa dei har konstruert, rekna på, skore ut, sett ihop og mala.

Synest du at det å vere lærling i IKT-servicefag høyrest interessant ut?

Då har vi ledig ei 100% stilling som lærling i IKT-servicefag frå sommaren av.

Orienteringsmøte om skipsdesign

Onsdag 6. februar var alle 1T-elevane samla i auditoriet for å høyre på skipsdesigner Øyvind Gjerde Kamsvåg.