God og litt merkelig 17.mai til dokke alle

Russepresident Iselin Chemmai Sundgot fyl ein god tradisjon: Nemleg at russepresidenten held tale på 17.mai!

Slik blir skysstilbodet framover

Når vi snart kjem igang igjen, vil skuledagen som vanleg bli påverka av skyssituasjonen.

Skuleeigar, altså Møre og Romsdal fylkeskommune, har utarbeidd denne informasjonen:

Då er det bestemt!

I går, 7.mai, fekk vi vite at barne- og ungdomsskulane og dei vidaregåande skulane skal opne igjen i løpet av komande veke. Skuleeigar skal ha møte med rektorane og skyssektoren i løpet av dagen i dag, difor vil det drøye til mandag før skulen kan informere om kva klasser og til kva tid. Det er eit par ting som må planleggast (eksempel på understatement), og det må gjerast skikkeleg.

Når det er sagt, så gler vi oss til å kome i litt meir normalt gjenge igjen. Det blir så utrulig kjekt å få treffast!

Meir informasjon kjem mandag 11.05.

1 veke i dag!

I dag er det ei veke til fristen for å søke seg inn på høgare utdanning for dokke avgangselevane våre.

15.april kl.23.59

Så trykk på denne linken her, då kjem du rett inn på søkesida.

Påskehelsing frå rektor Margaret

Det nærmar seg påskeferie med stormskritt, og det har vore nokre merkelege veker fram mot denne ferien...

Rektor Margaret sendte oss denne helsinga på læringsplattforma vår i dag (ei læringsplattform som vi plutseleg var veldig glade for at vi hadde skifta til då for tre veker sidan).

God påske! Vask hender og pass på dokke sjølve!

Det blir ingen skriftlege eksamenar våren 2020

Det vart bestemt i går, 25.03.20.

Det kan sjølvsagt fortsatt bli arrangert munnleg eksamen.

I tillegg jobbar departementet med å få på plass eksamen for privatistar.

Du finn meir informasjon her.

Utviding av tida med stengde skular – fram t.o.m 13.april 2020

Margaret rektor skriv følgjande (veldig lurt å lese heile artikkelen):

Styresmaktene bestemte i går å vidareføre stenginga av skulane, i denne omgang fram til og med 13.april 20 (2.påskedag) og den nettbaserte undervisninga må halde fram.

Regjeringa vidarefører koronatiltaka

Det betyr i korttekst at skulen vil vere stengt til og med 13.april.

Det nærmar seg, avgangselevar!

15.april er datoen! Då må du ha søkt deg inn på høgare utdanning.

Det er slett ikkje dumt å søke utdanning sjølv om du eigentleg hadde tenkt å ha eit friår til hausten. Plutseleg skjer det noko som gjer at du faktisk har lyst til å gå på skule. Då er det veldig greitt å ha søkt innan 15.april.