Kontaktmøte for Vg1 og Vg2

Veke 45 (05.-09.11) og 46 (12.-16.11) er sett av til kontaktmøte på Vg1 og Vg2.

Kontaktlærarane kjem til å sende ut brev/epost i god tid!

Vi oppfordrar alle føresette om å møte og ta seg tid til å ha ein god samtale i lag med kontaktlærar og elev. Dersom dagane ikkje passar, ta kontakt med kontaktlærar, så ordnar det seg sikkert på eit vis.

Nærare informasjon kjem over haustferien.

Operasjon Kenya og Malaika-prosjektet nærmar seg

Akkurat no, i skrivande stund, er elevane Ida Margrete, Mari og lærar Sveinar i Kenya. Dei er der for å sjå med eigne auge korleis NSP-Aid driv fram prosjekta sine, blant anna Malaika-prosjektet som blant anna Ulstein vgs skal vere med på.

Når dei er heimattekomne, skal dei fortelje oss andre om kva dei har opplevd, slik at det å finne seg jobb den 26.oktober og få inn minst 400 kr per elev går av seg sjølv.

Presentasjonen frå informasjonsmøtet, Vg2

finn du faktisk her, så viss du ikkje hadde høve til å vere der...

Er du vaksen og manglar studiekompetanse i eit eller fleire fag?

Då er det lurt å ringe 71281000 og spørje etter Janne Fylsvik Rønningen. Ho har full kontroll på alt som har med vaksenopplæring på UVS å gjere.

Viona fährt nach Deutschland diesen Sommer

For dei av lesarane som ikkje er så stødige i tysk, betyr overskrifta at Viona reiser til Tyskland i sommar.

Kvifor Viona Shera gjer det?

No kan du søke om skuleskyss på nettet!

Er du 10.klassing eller har gått på UVS og skal fortsatt gå her til hausten, kan du søke om skuleskyss no.

Alle må gå via nettløysinga, slik at dei har søkt om/registrert seg for elektronisk skuleskysskort til hausten.

Viktig informasjon:

• Det er kun søknadar om skuleskyss grunna avstand som skal sendast inn via den nye nettløysinga.
  • Elevar som søkjer om skuleskyss grunna delt bustad eller tilrettelagt skuleskyss må levere søknad og vedlegg til skulen
  • Etter kvart vil det bli muleg å levere klage også via nettet.
  • Elevane må logge seg inn med MIN ID
  • Dersom elevane har spørsmål eller ikkje får til å søke via nettet, må dei ta kontakt på framskoleskyss@mrfylke.no eller bruke linken som ligg på nettsida
  • Der vil også ligge informasjon og link til den nye nettstaden på «elevportalen» og «skolestart.mrfylke.no»
  • Alle 10.klassingar skal ha fått eit eige informasjonsskriv via ungdomsskulane

Er du vaksen og manglar generell studiekompetanse?

Dersom du vil starte til hausten, er det lurt å søkje i løpet av våren.

Du søkjer ved å bruke vigo.no, men dessverre er der noko som er feil akkurat no.

Viss du ikkje får registrert søknaden til Ulstein vidaregåande skule, så send epost til ulstein.vgs@mrfylke.no og så tek vi kontakt med deg.