Alarmtelefonen for barn og unge - tlf 116 111

Vi legg ut denne meldinga frå U.dir og håper at ingen treng bruke denne tenesta i løpet av sommarferien:
"Alarmtelefonen for barn og unge er en gratis nødtelefon som er åpen når kontorene til barneverntjenesten er stengt.
Sommerferie kan for noen barn være vanskelig, og vi ber derfor alle skoler om å gjøre Alarmtelefonen kjent for både elever og ansatte.
Barn og unge som opplever rus, vold eller overgrep kan ringe 116 111 . Dersom noen har mistanke om at andre blir utsatt for dette, kan de også ringe."
Link til heimesida til Alarmtelefonen for barn og unge finn du her:

Søk om utstyrsstipend – alle med ungdomsrett får!

Alle elevar med ungdomsrett i vidaregåande opplæring får utstyrsstipend, same kor mykje foreldra tener. Hugs at du må søkje for å få stipendet.

Konsertstunt i atriet

1TL1 heiv seg rundt og arrangerte konsert i dag morgon. Klassa har turnert litt rundt i nærområdet og sunge frå repertoaret sitt.
I dag var det altså UVS som fekk nyte godt av song- og spelegleda.

Enno eit reir med små fugleungar som skal ut å flyge

Ja, det er vår, men vi snakkar ikkje om "vanlege" fugleungar, vi snakkar om avgangselevane våre. Dei kjekke, umodne, koselege, modne, irriterande, inspirerande avgangselevane våre!

Ny rettleiing om klage

Du finn ho under fana "Om skulen" og underfana "Lovverk og reglement".
God lesing!

Gratulerer!

Renate Grimstad har sett ny kretsrekord for senior på 100 m hekk. Ho sprang på 14,72!

Kven vann aviskonkurransen blant vg1-klassene?

Det var knallhard konkurranse i toppen, men juryen, som var rektor Margaret, journalist Andreas Kleven Rasmussen og avdelingsleiar Eldrid, bestemte seg for avisa til 1st3, 1ST3-posten.

Har du eit ledig rom heime?

Kanskje ein utvekslingselev kan få bu der til hausten?
Explorius Norge er ein ganske ny utvekslingsorganisasjon som treng ein stad å bu til 25 utvekslingselevar.
Dersom du har lyst til å opne heimen din for ein elev frå eit anna land, kan du

Keeper, tv-idol og elev i 2id2

Ja, du gjetta rett: Det er Petter Sætre Hove det er snakk om.

Idag er det Tinestafett!

2ID2 har jobba knallhardt med organisering no siste tida, så om berre nokre få straksar er det klart for Tinestafetten 2011.
Lykke til med arrangementet, både til dei som skal springe og dei som arrangerer.