Fylkesmessa for ungdomsbedrifter

Vi har som du no heilt sikkert veit tre ungdomsbedrifter ved skulen. Dei skal avgarde til Molde i morgon for å konkurrere mot andre ungdomsbedrifter frå heile fylket.
Vi ynskjer Save&Store UB, D'helde UB og Simple Shelf UB lukke til!

9-klassingane er her

I dag har vi besøk av 9-klassingane frå Hareid og Ulstein og i morgon kjem 9-klassingane frå Herøy og Sande.
Hjartans velkomne skal de vere og så håper vi på å sjå flest mogleg av dykk om nokre år ;)

Utan lik, men med appelsinjus i lasten

Les vidare i teksten, så forstår du kvifor tittelen er som han er:

Ungdomsbedrift i medvind

UVS har i år to ungdomsbedrifter på huset. Å starte opp, drive og avslutte ei ungdomsbedrift er noko av det elevane i 2SS1 skal gjere i løpet av året. Nytt dette skuleåret er at 2IK1 også tek del og driftar nettsidene til ungdomsbedriftene.
Iallfall er det slik at Simple Shelf UB, som er den eine av ungdomsbedriftene, har vore til Molde no nyleg.

Skuleruta for skuleåra 2012-2013 og 2013-2014

Dersom du lurer på når det er påskeferie, vinterferie, første skuledag nokre år fram i tid, kan du trykke på knappen "Les meir",

Ny båttype til utprøving i Trondheim

TfX-klassa er i Trondheim og skal konkurrere med andre skular om å ha forska fram, rekna ut, skore ut og mala det beste skipet.

New kid in town!

We have a really new student here at UVS. Her name is Emily Gobbert, she is from a place called Inverell (also called the Sapphire City), in Northern New South Wales, Australia. Inverell has 12000 inhabitants.

Det gjekk bra til slutt!

Tryggingsrådet i FN, som hadde møte her på UVS på fredag, greidde til slutt å einast om ein resolusjon.

Atomprogrammet i Iran og geopolitisk tryggleik

Det er ikkje småtteri Tryggingsrådet i FN driv med når dei samlast.
Førstkomande fredag kjem altså Tryggingsrådet på besøk til UVS, sidan salen der dei held til til vanleg, er under oppussing.
Tema for fredagens samling er altså Iran sitt atomprogram og den geopolitiske tryggleiken.

Møblar, ungdom og design

UVS har hatt besøk i ei veke no av nokre stolar og ei dame. Dama heiter Heidi Rødstøl og jobbar akkurat no med utstillinga "Morgendagens klassikere" som Kunstmuseet Kube står for. Utstillinga tek for seg møbeldesign i Møre og Romsdal.