I dag og i morgon har vi besøk av 9.klassingane rundt om her

Vi gler oss til å vise fram skulen vår og håper at mange av dykk kjem att når dei skal ta vidaregåande opplæring!

Hjartans velkomne er de iallfall!

Vi treng ny IKT-lærling!

Martin er snart ferdig med lærlingtida, så då treng vi ein ny lærling, slik at Emil ikkje blir overarbeidd.

Informasjon og elektronisk søknad finn du her.

Søknadsfristen er 11.03!

Vaksinetid!

Er du russ eller rett og slett "berre" elev ved UVS? Då kan helsesøster tilby, mot at du betalar kr 400, vaksine mot smittsam hjernehinnebetennelse

Orienteringsmøte om vidaregåande opplæring

Til ungdomsskulane, elevar i 10. klasse med føresette, rådgivarar og lærarar

Ulstein vidaregåande skule vil med dette invitere til orienteringsmøte om vidaregåande opplæring:

• Ulstein vidaregåande skule, tysdag 23.01.2018, kl. 18.30-20.00

Privatistweb er opna for oppmelding

1.januar opna www.privatistweb.no for oppmelding til våreksamen.

Du må melde deg opp innan 1.februar, viss du manglar eit fag eller har ein eksamenkarakter du vil prøve å forbetre.

Melder du deg opp, er det lurt å faktisk jobbe med faget undervegs og ikkje berre siste veka før eksamen! Vi snakkar av erfaring.

Det nærmar seg jul og dermed også nyttår

Og då nærmar det seg også nye kurs på Vaksenopplæringa!

Det vert starta VO-kurs i historie 9.januar kl 18. Dei som allereie har meldt seg på og andre interesserte kan møte på Auditoriet på Ulstein VGS.

For kurs som allereie er igang: Siste undervisningsdag før jul er onsdag 20.desember. Etter jul startar vi 3.januar.

Frå klasserom til havrom

Sidan Ulstein vgs ligg der han ligg, er det logisk at vi tek del i det maritime miljøet rundt oss.

Det gjer vi på fleire måtar, ein av dei er å sende mange av VG2-elevane våre på Ocean Talent Camp.

Skulevalet på UVS er vel gjennomført

Det er sosialkunnskapsklassa på VG3 som arrangerer skulevalet og i dag fekk dei rekne på stemmegiving som likna litt på tidlegare år.