No kan du søke om skuleskyss på nettet!

Er du 10.klassing eller har gått på UVS og skal fortsatt gå her til hausten, kan du søke om skuleskyss no.

Alle må gå via nettløysinga, slik at dei har søkt om/registrert seg for elektronisk skuleskysskort til hausten.

Viktig informasjon:

• Det er kun søknadar om skuleskyss grunna avstand som skal sendast inn via den nye nettløysinga.
  • Elevar som søkjer om skuleskyss grunna delt bustad eller tilrettelagt skuleskyss må levere søknad og vedlegg til skulen
  • Etter kvart vil det bli muleg å levere klage også via nettet.
  • Elevane må logge seg inn med MIN ID
  • Dersom elevane har spørsmål eller ikkje får til å søke via nettet, må dei ta kontakt på framskoleskyss@mrfylke.no eller bruke linken som ligg på nettsida
  • Der vil også ligge informasjon og link til den nye nettstaden på «elevportalen» og «skolestart.mrfylke.no»
  • Alle 10.klassingar skal ha fått eit eige informasjonsskriv via ungdomsskulane

Er du vaksen og manglar generell studiekompetanse?

Dersom du vil starte til hausten, er det lurt å søkje i løpet av våren.

Du søkjer ved å bruke vigo.no, men dessverre er der noko som er feil akkurat no.

Viss du ikkje får registrert søknaden til Ulstein vidaregåande skule, så send epost til ulstein.vgs@mrfylke.no og så tek vi kontakt med deg.

I dag og i morgon har vi besøk av 9.klassingane rundt om her

Vi gler oss til å vise fram skulen vår og håper at mange av dykk kjem att når dei skal ta vidaregåande opplæring!

Hjartans velkomne er de iallfall!

Vi treng ny IKT-lærling!

Martin er snart ferdig med lærlingtida, så då treng vi ein ny lærling, slik at Emil ikkje blir overarbeidd.

Informasjon og elektronisk søknad finn du her.

Søknadsfristen er 11.03!

Vaksinetid!

Er du russ eller rett og slett "berre" elev ved UVS? Då kan helsesøster tilby, mot at du betalar kr 400, vaksine mot smittsam hjernehinnebetennelse

Orienteringsmøte om vidaregåande opplæring

Til ungdomsskulane, elevar i 10. klasse med føresette, rådgivarar og lærarar

Ulstein vidaregåande skule vil med dette invitere til orienteringsmøte om vidaregåande opplæring:

• Ulstein vidaregåande skule, tysdag 23.01.2018, kl. 18.30-20.00

Privatistweb er opna for oppmelding

1.januar opna www.privatistweb.no for oppmelding til våreksamen.

Du må melde deg opp innan 1.februar, viss du manglar eit fag eller har ein eksamenkarakter du vil prøve å forbetre.

Melder du deg opp, er det lurt å faktisk jobbe med faget undervegs og ikkje berre siste veka før eksamen! Vi snakkar av erfaring.

Det nærmar seg jul og dermed også nyttår

Og då nærmar det seg også nye kurs på Vaksenopplæringa!

Det vert starta VO-kurs i historie 9.januar kl 18. Dei som allereie har meldt seg på og andre interesserte kan møte på Auditoriet på Ulstein VGS.

For kurs som allereie er igang: Siste undervisningsdag før jul er onsdag 20.desember. Etter jul startar vi 3.januar.