Hopp til innhold Hopp til hovedmeny

Ulstein VGS > Nyheiter

.... og sølvmedaljistar

(dersom ein tenkjer at nokon som har vore gift i 25 år kan feire sølvbryllup... Og når så jobben òg er ein stor del av liva våre...)

Les meir

Pensjonistar ...

Då UVS hadde juleavslutning på SUFH vart det gjort heider på dei som gjekk inn i pensjonistane sine rekkjer i løpet av 2010 og dei som har jobba i fylkeskommunen i 25 år.

Les meir

Kva skal du bli når du blir stor?

Det har de nok høyrt nokre gonger, de som er elevar i vidaregåande skule.
Heldigvis har vi flust med folk som vil dele si erfaring, si glede og si yrkesstoltheit med dykk. Førstkomande tirsdag kjem...

Les meir

Motiverande foredrag

Førre onsdag var det VG1-klassene som fekk høyre på eit foredrag av Christoffer Remøy Endresen, i dag er det VG2 og neste onsdag er det VG3.

Les meir

Vaksenopplæring - Historie våren 2011

Historie startar opp onsdag 12.januar kl 19.45. Rom 269. Dei som ikkje allereie er påmelde, kan melde si interesse på epost innan 10.januar: jon.arne.garshol.haram@mrfylke.no

Les meir

Spania, Polen, Tyrkia, Noreg og prosjektarbeid

Caroline Frantzen og Sara Lindal har skrive litt om korleis det var å vere med på Comenius-prosjekt nummer 2:

Les meir

Nattcupen 2010 - eit realt kinderegg!

3ID2 står som arrangør av Nattcupen i år. Og kvifor det er eit kinderegg?

Les meir

Havenergi på auditoriet

Litt sjølvmotseiande kanskje, sidan det eine er til havs og det andre på land, men dersom ein har besøk av Martin Jung Leine frå Runde Miljøsenter, så går det fint an.

Les meir

Gullfiskaksjonen også på Ulstein vgs, med gullfisken Tor i hovudrolla ;)

Elevrådet her takka ja til å vere med på Aksjon Gullfisk som elev- og lærlingombod Monica Molvær har tatt initiativet til. Så no sym der ein liten gullfisk rundt i eit akvarium nede på elevrådsrommet. Han har fått namnet Tor!

Les meir