1. og 2.plass på gründercampen!

For nokre flinke elevar vi har her! Den eine gruppa tok førsteplassen og den andre tok andreplassen ;) Slett ikkje verst! Vi kjem attende med bilete og litt meir bakgrunnsstoff om litt.

Gründercamp på Borgund vgs i morgon, tirsdag

I morgon reiser åtte av elevane våre, frå forskjellige programområde, til Borgund vgs for å vere med på Gründercamp 2010. Kva i all verda er det?

Dugandes elektrikarspirar

2EL1 har vore på jobb i dag og hengt opp julelysa langs Sjøgata i Ulsteinvik!

Belgiabesøk

Ein av våre elevar, Kjell Even Toftesund, har skrive om veka då vi hadde besøk frå Belgia:

Utdanningsdagar for dei eldste...

På førstkomande tirsdag og onsdag, 2. - 3.november, er det Utdanningsdagar på Høgskulen i Volda.
Dei eldste elevane på UVS, og nokre litt yngre, skal innover på tirsdag.

Tusen takk til foredragshaldarar, elevar og lærarar

Underteikna har hatt store problem med å skrive om språkdagen ved UVS. Kvifor? Fordi det var ein opptur av dimensjonar! Eg vart så glad at eg knapt greidde skrive noko som helst.

Lyst til å prøve dine kreative og logiske evner innanfor matematikk?

Då kan du prøve deg som deltakar i Abelkonkurransen 2010. Den første runda er no på tirsdag, 4.november, 3. og 4. time på LANDSKAPET.

Korleis er guten din/jenta di på skulen?

Dersom du er forelder/føresett til ein Vg1 eller Vg2-elev ved skulen har du nok sett invitasjonen kontaktlærarane har sendt heim.

Den første framandspråkdagen nokon gong på UVS er i morgon, onsdag 20.oktober

Språkseksjonen på skulen har søkt om og fått økonomisk støtte frå Fremmedspråksenteret i Halden til å arrangere ein språkdag.
Vi skal fokusere på framandspråka fransk, spansk og tysk ved hjelp av gode innlegg frå næringslivet rundt her.

UVS får nytt besøk frå Belgia denne veka

Du hugsar sikkert at vi hadde besøk frå Belgia i fjor haust? No er det tid for eit nytt samarbeid.