Ny rektor på UVS frå 1.august

Vi vil ønskje Margaret snart-rektor-på-UVS Alme hjarteleg velkomen til gards :-)

Moods of Norway, Hugo Opdal og marknadsføring

Petter Jarle underviser i marknadsføring og inviterte Moods of Norway, og det vart vår lokale Hugo Opdal som representerte dei. Moods er nok eit godt døme på korleis ein ved hjelp av å tru på Ideen, entusiasme og hardt arbeid kan lukkast i den harde internasjonale konkurransen. Det ser òg til å hjelpe at dei har funne dei rette verkemidla. I tillegg har dei det gøy :-)
Øyvind elev var ein av dei som høyrde på Hugo Opdal fortelje om Moods og marknadsføring. Les meir om foredraget ved å klikke deg vidare her =>

2ID2 snart i mål med sykkelløp

VG2-klassene på idrettsfag skal ein gong i løpet av skuleåret arrangere og avvikle eit meisterskap eller eit løp eller noko heilt anna.

1SS1 og 2SS1 på Fylkesmessa

I dag er service-gjengen vår på Fylkesmessa i Ålesund.

Kva gjorde dei eigentleg på motivasjonskurset før vinterferien?

Marte frå 2TT1 har skrive følgjande:

Teknologi- og forskingslæreelevar i Trondheim

Akkurat no er cirka 16 av medelevane dine i Trondheim. Dei reiste med hurtigruta i går og har forhåpentlegvis sove godt slik at dei 3 som er ansvarlege for båten som skal forsvare UVS si ære, "Olympic Zarah", er klare til dyst.

1ST1 + snømåking = sant <3

Berre sjå på biletet!

"Kjærlighetens valg"

Det er tittelen på ein interessant dokumentar som Eirik Andreas Sandaker har laga. Både han og ein av dei vi treff i dokumentaren, forfattaren Tor Fretheim, har vore på UVS denne veka.

Praktisk bruk av teoretisk kunnskap

Det driv vi med på kvar dag, eller hur?
Men av og til er det greitt å løyse oppgåver ein annan stad, der ein ser korleis det heile heng i hop, berre ved å sjå ut vindauget.

Englandstur og andre del av motivasjonskurs - ut på tur, aldri sur!

Det var hektisk reiseaktivitet i veka før vinterferien.