Korleis var det med det utstyrsstipendet igjen?

Her får du repetert korleis det fungerer:

130 milliardar hjerneceller x 226 elevar

Tenk deg for eit svimlande tal det blir!
I skrivande stund er det så mange hjerneceller som minimum er i bruk i Ulsteinhallen.

No veit de det!

Kven som kjem opp i i skriftleg eksamen i kva for nokre fag er no klinkande klart. Eg trur det må vere den mest avbalanserte gjengen eg har sett på lenge.

Russar, russefeiring, russeknutar, russeinnsamling, russebilar

Av ein eller annan grunn kom heimesida over følgjande forklaring på ordet ”russ”, eitt av dei viktigaste orda no i mai…:

Ny rektor på UVS frå 1.august

Vi vil ønskje Margaret snart-rektor-på-UVS Alme hjarteleg velkomen til gards :-)

Moods of Norway, Hugo Opdal og marknadsføring

Petter Jarle underviser i marknadsføring og inviterte Moods of Norway, og det vart vår lokale Hugo Opdal som representerte dei. Moods er nok eit godt døme på korleis ein ved hjelp av å tru på Ideen, entusiasme og hardt arbeid kan lukkast i den harde internasjonale konkurransen. Det ser òg til å hjelpe at dei har funne dei rette verkemidla. I tillegg har dei det gøy :-)
Øyvind elev var ein av dei som høyrde på Hugo Opdal fortelje om Moods og marknadsføring. Les meir om foredraget ved å klikke deg vidare her =>

2ID2 snart i mål med sykkelløp

VG2-klassene på idrettsfag skal ein gong i løpet av skuleåret arrangere og avvikle eit meisterskap eller eit løp eller noko heilt anna.

1SS1 og 2SS1 på Fylkesmessa

I dag er service-gjengen vår på Fylkesmessa i Ålesund.

Kva gjorde dei eigentleg på motivasjonskurset før vinterferien?

Marte frå 2TT1 har skrive følgjande:

Teknologi- og forskingslæreelevar i Trondheim

Akkurat no er cirka 16 av medelevane dine i Trondheim. Dei reiste med hurtigruta i går og har forhåpentlegvis sove godt slik at dei 3 som er ansvarlege for båten som skal forsvare UVS si ære, "Olympic Zarah", er klare til dyst.