Elevrådet samla for første gang

I dag går det årlege elevrådsseminaret av stabelen. Det sit ein god gjeng inne på auditoriet og får med seg ein heil del nyttig informasjon om korleis drive eit elevråd og korleis dagleglivet på skulen artar seg.

Lat det bli eit spanande og engasjerande skuleval!

Fredag 4.september arrangerer klassa i Samfunnskunnskap skuledebatt med påfølgjande skuleval etterpå. Elevmassane har tradisjonelt sett vore heller raude enn blå når det gjeld politisk standpunkt, men dei siste åra har resultata frå skulevala vore meir blå. Korleis blir det no på fredag, skal tru?

VG1-elevane i full gang

Det å skulle begynne på vidaregåande er ikkje berre berre. Dei første dagane er stappfulle av informasjon, nye fjes, nye rom og bittelitt kaos i hovudet.

Hurra! Endeleg skulestart!

Ein ting er sikkert: At når rognebæra raudnar på greinene, er det skulestart igjen.

Velkomen til skulestart 09/10

Skulen startar opp onsdag 19 august kl 0825. Sjå lenkja "Skulestart 2009/10" i venstremargen for meir informasjon.

Informasjon om skuleskyss.

Elevar i vidaregåande skule som bur meir enn 6 km frå skulen, har rett på skyss til skulen. Skyssen vert normalt sett utført med buss/ferje.

Til deg som skal byrje studieførebuande (ID og ST) - informasjon om val av matematikk.

Rett etter oppstart må du velje kva type matematikkurs du ynskjer. Det er difor bra om de allereie no byrjar å tenkje på kva type matematikkkurs du ynskjer å velje.

Sommarferien er her!

Med dette ynskjer vi oss alle ein god sommar! Forhåpentlegvis kan vi vere fornøgde med innsatsen dette skuleåret. Viss ikkje...

Abel-stiftinga har delt ut diplom

Heile 4010 elevar tok del i Abel-konkurransen, altså Niels Henrik Abels matematikkonkurranse. På skulen her var det 13 stk som undra, grubla og tenkte seg gjennom 1.runde.