Hopp til innhold Hopp til hovedmeny

Ulstein VGS > Nyheiter

VAKSENOPPLÆRING SKULEÅRET 2009/2010

Ressurssenteret ved Ulstein vidaregåande skule arrangerer kvart år kurs som fører fram til generell studiekompetanse. Med atterhald om nok søkjarar, vil vi også neste skuleår tilby kursa Norsk, Engelsk, Matematikk, Naturfag, Samfunnsfag og Historie. Dersom dette er noko for deg må du søkje om opptak innan 20.august 2009.

Les meir

Nye kandidatar til Fridthiov Oos' legat?

Du hugsar kanskje Henry Røyset Almedal som fekk eit stipend på 5000 kroner i frå Fridthiov Oos' legat? Han var ein av fem ved UVS som fekk karakteren 6 på hovudmålsstil i nynorsk i 2008.
Kor mange kan fagrettleiar Eldrid sende inn til Det Norske Samlaget denne hausten?

Les meir

Stadig nye avgangskull...

Kvar vår er det like rart å tenkje på at vg3-elevane ikkje skal valse rundt i gangane meir. (Vel, det er ikkje heilt sant, sidan 3TT blir til 4TT, men dei er unntaket som stadfestar regelen.)

Les meir

Både latter og tårer i atriet

I dag kl.09.00 byrja den store skriftlegeksamenopplesartimen, som eigentleg var slutt eit kvarter seinare. Innan desse 15 minutta

Les meir

Glitrande eksamensskriving

Ein av fjorårselevane ved skulen vår, Henry Almedal, skreiv om Ivar Aasen til eksamen. Det gjorde han så godt at...

Les meir

Ledige stillingar

Ledige undervisningstillingar for skuleåret 09/10

Les meir

FN nok ein gong på UVS

Det er óg i år laga tid for FN-rollespelet. Så landskapet er staden for å møte FN-delegatar frå 3ST1, 3ST2, 3ST3 og 3ID1. Oj, det var feil, vi meinte sjølvsagt frå FN-delegatar frå til dømes Libya, USA, Russland, Frankrike...

Les meir

3.plass på "Aquarius"

Då konkurransen på Marinteknisk senter var ferdig, kunne jentene bak "Aquarius" konstatere at dei faktisk hadde den tredje beste båten av 24!
Gratulerer så mykje!

Les meir