Hopp til innhold Hopp til hovedmeny

Ulstein VGS > Nyheiter

Innovativ båtdesign?

Kven veit, kanskje nokon av dei som no har faget Teknologi og forskningslære blir ein av dei store designarane innan den maritime næringa?

Les meir

Kom heim med tre prisar i bagasjen :-)

Service, samferdsel og tryggleikklassene var på tur til Kristiansund og og VG2 sine ungdomsbedrifter gjorde stor suksess.

Les meir

Motivasjonen på topp

Her kjem dagboka frå motivasjonskurset i England:
Førre veke var det vinterferie for dei fleste skuleelevane. For dei fleste betydde vel dette skigåing eller lange rolege dagar i regnvêret, men for nokre av elevane ved Ulstein vidaregåande skule vart vinterferien brukt til noko heilt anna – dei var på tur til England for å lære meir om ingeniørfaget.

Les meir

Service, samferdsel og tryggleikklassene på veg til Fylkesmessa'09

I skrivande stund er dei i Sulastranda med kurs for Kristiansund.

Les meir

Kjekke Spania-minner

Henrikke K.Rødal har skrive ein aldri så liten snutt for heimesida om opphaldet som idrettsklassene 3ID1 og 3ID2 hadde i Torremolinos før vinterferien:
Vi i 3ID kom nettopp tilbake fra en fantastisk avslutningstur i Torremolinos i Spania. Ei uke med sol, varme og trening har vært en bra opplevelse og noe for fremtidige idrettselever å se frem til.

Les meir

Ungdomsbedriftene våre i media

Det er ikkje berre å finne eit produkt ein har tru på og så selje det. Det har nok Sal-, service-, sikkerheitsklassa forstått i løpet av desse månadane sidan dei starta på vg2.

Les meir

Stikkord: God innsats, jamne kampar og høgt nivå

Handballaga våre gjorde ein strålandes innsats i fylkesmeisterskapen i går. Høyr berre her:

Les meir

Handballturnering i full gang

Tidleg, tidleg i dag morgon reiste dei heldige utvalde til Molde. Kva for nokre heldige utvalde? Dei som kom med på handballaga til UVS, vel!
Uttaket var for nokre veker sidan og i dag er det fylkesmeisterskap i Molde. Alle dei vidaregåande skulane i fylket er inviterte til å ta del.

Les meir

Det verkelege startskuddet for mattementorane...

... høyrde vi i dag på landskapet. For i dag kom Farid Nolen og Ismail Pelaseyed til UVS, i lag med Guttorm Ulla frå NHO. Der fann dei lærevillige elevar frå Ulstein ungdomsskule og veldig spente mattementorspirar frå UVS.

Les meir

Har du lyst til å lære meir matematikk eller bli flinkare i matematikk?

Bruk sommaren til noko vetugt...meld deg på sommarleir i matematikk :-)

Les meir