Abel-konkurranse på UVS

Neste torsdag, 6.november, er det tid for den årlege Abel-konkurransen. Kva det er?

Operasjon Dagsverk er no på fredag

Årets aksjon skal samle inn pengar til Strømmestiftelsen sitt prosjekt i Bangladesh, som heiter Shonglap (= dialog på bengali). Dei 300 kronene du jobbar inn, gir ei jente høve til å gå på skule i eit år. Kanskje er ho like gamal som veslesøstera di eller tante- eller onkelungen din. Det set vel ting i perspektiv?

Språkskule er artig og lærerikt!

Vi trur ikkje vi lyg så veldig mykje når vi skriv denne overskrifta. Alle vi har snakka med, anten det no er elevar eller lærarar, er samde om at denne nye måten å reise til utlandet på er av det gode.

Snart haustferie... og utanlandstur

Då nærmar vi oss haustferien med stormskritt. Kom han like kjapt på deg som julekvelden gjorde på kjerringa?

Landsfinale i Basisdugleikar

Lærar Arve Haugland hadde gleda av å vere med som reiseleiar for dei to som vann fylkesarrangementet i Ulsteinhallen, Jacob Hauge Mo og Marita Rustad. Han har skrive følgjande reisebrev:

Evaluering av Kunnskapsløftet i videregående skule

Orientering til elever i vidaregåande skole.

Evaluering av Kunnskapsløftet i videregåande skule

Orientering til foreldre/foresatte til elever i videregående
Informasjon om forskningsprosjektet: Evaluering av kunnskapsløftet

Fjelltur utan skodde?

No har skribenten ikkje vore her så mange åra, men både i fjor og året før gjekk vi i skodde. Derfor var det fantastisk..

Når og kvar startar kursa ved Ressurssenteret?

Informasjonen er berre eit museklikk unna :-)

Nytt skuleår, nye mulegheiter for eit nytt elevrådsstyre

I morgon, fredag, skal det nye elevrådet konstituere seg. To ifrå kvar klasse skal møte i auditoriet i morgon til 1.time.