Innovativ båtdesign?

Kven veit, kanskje nokon av dei som no har faget Teknologi og forskningslære blir ein av dei store designarane innan den maritime næringa?

Kom heim med tre prisar i bagasjen :-)

Service, samferdsel og tryggleikklassene var på tur til Kristiansund og og VG2 sine ungdomsbedrifter gjorde stor suksess.

Motivasjonen på topp

Her kjem dagboka frå motivasjonskurset i England:
Førre veke var det vinterferie for dei fleste skuleelevane. For dei fleste betydde vel dette skigåing eller lange rolege dagar i regnvêret, men for nokre av elevane ved Ulstein vidaregåande skule vart vinterferien brukt til noko heilt anna – dei var på tur til England for å lære meir om ingeniørfaget.

Service, samferdsel og tryggleikklassene på veg til Fylkesmessa'09

I skrivande stund er dei i Sulastranda med kurs for Kristiansund.

Kjekke Spania-minner

Henrikke K.Rødal har skrive ein aldri så liten snutt for heimesida om opphaldet som idrettsklassene 3ID1 og 3ID2 hadde i Torremolinos før vinterferien:
Vi i 3ID kom nettopp tilbake fra en fantastisk avslutningstur i Torremolinos i Spania. Ei uke med sol, varme og trening har vært en bra opplevelse og noe for fremtidige idrettselever å se frem til.

Ungdomsbedriftene våre i media

Det er ikkje berre å finne eit produkt ein har tru på og så selje det. Det har nok Sal-, service-, sikkerheitsklassa forstått i løpet av desse månadane sidan dei starta på vg2.

Stikkord: God innsats, jamne kampar og høgt nivå

Handballaga våre gjorde ein strålandes innsats i fylkesmeisterskapen i går. Høyr berre her:

Handballturnering i full gang

Tidleg, tidleg i dag morgon reiste dei heldige utvalde til Molde. Kva for nokre heldige utvalde? Dei som kom med på handballaga til UVS, vel!
Uttaket var for nokre veker sidan og i dag er det fylkesmeisterskap i Molde. Alle dei vidaregåande skulane i fylket er inviterte til å ta del.

Det verkelege startskuddet for mattementorane...

... høyrde vi i dag på landskapet. For i dag kom Farid Nolen og Ismail Pelaseyed til UVS, i lag med Guttorm Ulla frå NHO. Der fann dei lærevillige elevar frå Ulstein ungdomsskule og veldig spente mattementorspirar frå UVS.

Har du lyst til å lære meir matematikk eller bli flinkare i matematikk?

Bruk sommaren til noko vetugt...meld deg på sommarleir i matematikk :-)