Hopp til innhold Hopp til hovedmeny

Ulstein VGS > Nyheiter

Glitrande eksamensskriving

Ein av fjorårselevane ved skulen vår, Henry Almedal, skreiv om Ivar Aasen til eksamen. Det gjorde han så godt at...

Les meir

Ledige stillingar

Ledige undervisningstillingar for skuleåret 09/10

Les meir

FN nok ein gong på UVS

Det er óg i år laga tid for FN-rollespelet. Så landskapet er staden for å møte FN-delegatar frå 3ST1, 3ST2, 3ST3 og 3ID1. Oj, det var feil, vi meinte sjølvsagt frå FN-delegatar frå til dømes Libya, USA, Russland, Frankrike...

Les meir

3.plass på "Aquarius"

Då konkurransen på Marinteknisk senter var ferdig, kunne jentene bak "Aquarius" konstatere at dei faktisk hadde den tredje beste båten av 24!
Gratulerer så mykje!

Les meir

Innovativ båtdesign?

Kven veit, kanskje nokon av dei som no har faget Teknologi og forskningslære blir ein av dei store designarane innan den maritime næringa?

Les meir

Kom heim med tre prisar i bagasjen :-)

Service, samferdsel og tryggleikklassene var på tur til Kristiansund og og VG2 sine ungdomsbedrifter gjorde stor suksess.

Les meir

Motivasjonen på topp

Her kjem dagboka frå motivasjonskurset i England:
Førre veke var det vinterferie for dei fleste skuleelevane. For dei fleste betydde vel dette skigåing eller lange rolege dagar i regnvêret, men for nokre av elevane ved Ulstein vidaregåande skule vart vinterferien brukt til noko heilt anna – dei var på tur til England for å lære meir om ingeniørfaget.

Les meir

Service, samferdsel og tryggleikklassene på veg til Fylkesmessa'09

I skrivande stund er dei i Sulastranda med kurs for Kristiansund.

Les meir

Kjekke Spania-minner

Henrikke K.Rødal har skrive ein aldri så liten snutt for heimesida om opphaldet som idrettsklassene 3ID1 og 3ID2 hadde i Torremolinos før vinterferien:
Vi i 3ID kom nettopp tilbake fra en fantastisk avslutningstur i Torremolinos i Spania. Ei uke med sol, varme og trening har vært en bra opplevelse og noe for fremtidige idrettselever å se frem til.

Les meir

Ungdomsbedriftene våre i media

Det er ikkje berre å finne eit produkt ein har tru på og så selje det. Det har nok Sal-, service-, sikkerheitsklassa forstått i løpet av desse månadane sidan dei starta på vg2.

Les meir