Nytt og spanande fag ved UVS

I år har Ulstein vgs gått nye vegar. Som ein følgje av ny læreplan og for å gjere realfag enno meir attraktivt har elevane på VG2 kunna velt faget Teknologi og forskingslære.

Kursoppsett for kveldsundervisninga ved Ressurssenteret

Ressurssenteret ved UVS kjem til å starte opp følgjande kurs i løpet av dei næraste vekene:

Møte med føresette på VG1

Vi på UVS vil ønskje alle VG1-føresette hjartans velkomne til informasjonsmøte i løpet av neste veke og veka etterpå.
Klikk på "les meir"-knappen så får du meir informasjon :-)

Vaksenopplæringskurs ved Ressurssenteret

Dersom du er vaksen og vil lære deg noko nytt, ta eit fag eller to eller tre, må du merke deg mandag 3.september.
Då blir det orienteringsmøte her på Ulstein vidaregåande skule kl.18.00 i auditoriet.

UVS - ein rimeleg blå skule

Etter at 430 av 570 elevar hadde lagt ein stemmesetel kvar i urna, kunne 3SK konkludere slik:
Høgre tok ein klar siger med 39 % av stemmene.

Heit debatt på landskapet

Det "heite" viser meir tilbake til den fysiske temperaturen inne på landskapet, for der var det verkeleg varmt, enn til temperaturen på debatten.

Nokre hadde betre kontakt med vergudane enn andre..

Sjå berre dette biletet frå Blåtinden! Men det handlar vel berre om å kome høgt nok opp?
Blåtinden ligg 697 moh, medan Sarshornet, som var ein del av VG1-turen, ligg på 542 moh. Der var det iallfall skodde.
VK2 skulle skode utover ytste søre luten, frå Sollia (660 moh), noko dei ikkje fekk gjort sidan skodda teppelåg overalt. Men turen var visst vakker likevel.

Fjelltur i skoddeheimen

Skodde eller ikkje skodde? Tur vart det uansett og alle hadde det fint, sjølv om somme var litt gåen innimellom...

Politisk debatt og skuleval - er UVS '07-'08 ein blå, raudgrøn, raud eller grøn skule?

Førstkomande mandag vert det arrangert politisk debatt på landskapet frå kl.09.00.
Tirsdag blir det skuleval. Vallokale blir landskapet.