Nytt kurs ved Ressurssenteret

Manglar du faget Nyare Historie? Då har du sjansen førstkomande tirsdag, 08.01.08, for då startar det!

Godt nyttår!

Håper alle har hatt ein feiandes flott ferie så langt. Vi ynskjer alle hjartans velkomne tilbake igjen på torsdag 3.januar 2008 :-)

Finst underet?

Slik byrja dramagruppa si framsyning i landskapet torsdag 20.desember. Då hadde vi allereie hatt det triveleg i basisgruppene og vi hadde gått rundt juletreet i fleire flotte ringar.
Er de klar over kva de er med på denne siste dagen før jul? Vi får håpe det :-) For det er litt av ei høgtidsstund med rimeleg lange tradisjonar, heile 37 år, det vil seie heilt frå skulen sin oppstart. Vi nemner i fleng: Gang rundt treet, dramaframsyning, utanlandske julesongar, gode ord frå rektor Jan og "Deilig er jorden".

Spenstig og flott juleball

Det var som vanleg, seiest det (skribenten har berre vore på to så langt) eit flott juleball vi hadde på tirsdag.

Abelkonkurransen 2007-2008

1. november møtte 11 elevar på kort varsel opp på Landskapet til fyrste runde i Abelkonkurransen 2007-2008.

Tenn eit lys i dag

I dag, 10.desember, er det FNs menneskerettsdag og FN si verdsfråsegn om Menneskerettane er er basis for Amnesty Internationals arbeid. Derfor vil det bli tent Amnesty-lys i eindel klasserom i dag.

I morgon blir det eit enno yngre miljø her

Då kjem nemleg eindel ungdomsskuleelevar frå fjernare og nærare. Dei skal besøke oss og sjå om vi er til å satse på i tre-fire år framover :-)

Politisk streik óg på UVS

Den landsomfattande streiken for å få regjeringa til å snu når det gjeld rentefrie lån vart óg markert her på skulen.

MOT-til-å-glede-dagen på UVS

Fredag i forrige veke var det nok nokre elevar og lærarar som fekk merke at UVS er MOT-skule. Då var det nemleg MOT-til-å-glede-dagen og det måtte sjølvsagt markerast. Det er av og til nødvendig å setje fokus på kvardagsgledene slik som dette.

Inspirasjonskurs for ingeniørspirar

Forrige veke var 8 utvalde frå skulen vår på inspirasjonskurs i lag med 8 utvalde frå Haram vidaregåande skule.