Ledige stillingar

Skulen har frå hausten 2007 ledige stillingar innan realfag, norsk, samfunnsfag, økonomifag, språkfag, idrettsfag/kroppsøving og service/samferdsle/IKT-servicefag.

Dramatisk på landskapet

Eigentleg var det ikkje så dramatisk som det høyrdest ut til, det var dramaklassa som hadde framsyning i dag. Godt jobba!!

Ei oppleving rikare

Då handball-laget vårt endeleg vann fylkesmeisterskapen i vinter, var det duka for tur til Tigerstaden. Korleis det gjekk kan du lese meir om her ->

Aksjonen "...rolig, nå" søkjer nye medarbeidarar

Hugsar du isspisingkonkurransene som vart arrangerte rundt omkring her i området? Det var det "... rolig, nå" som stod for. Kampanjen starta i mai 2006 etter initiativ frå Stortinget og er organisert frå A til Å av og med ungdom, i lag med AlkoKutt.

Tid for ettertanke

Iallfall nærmar det seg tid for Elevundersøkinga. Elevane her på UVS vil ta denne internettbaserte miljøundersøkinga i løpet av veke 13 og 15, det vil seie rett før og rett etter påske.
Frå Utdanningsdirektoratet sine nettsider har vi saksa følgjande:

2.plass på Fylkesmessa

Det er mange klasser ungdomsbedriftene kan konkurrere i på Fylkesmessa. Ein av dei er "Beste rekneskap". Der kom Easy Go UB på ein feiandes flott 2.plass!
Vi gratulerer så mykje!

Vellukka FN-rollespel

Elevane møtte opp, sobert kledde, som det seg hør og bør i eit møte i Tryggingsrådet.
Sjølv om det var stilt før møtet starta, syntest vi at vi høyrde vingeslag. Det måtte vere sommarfuglvingane vi høyrde, kanskje nokre av delegatane var litt nervøse?

Tryggingsrådet i FN låner landskapet på UVS

Du forstår nok at det ikkje er det "skikkelege" Tryggingsrådet som kjem til UVS. Det er elevar frå 2AF3, 2SA og 2ØA1 som skal ha eit rollespel torsdag denne veka.

Fylkesmessa 2007

Ungt Entreprenørskap Møre og Romsdal arrangerer Fylkesmessa 2007 den 15.03.07, i Ålesund, på Rica Parken Hotell. På biletet ser vi Marte og Lisa frå 2SA ved UVS som øver til opningsarrangementet.

Handballspelarar klar for finale

Mandag 26. og tirsdag 27. mars spelar handballgutane frå Ulstein VGS i Noregsmeisterskapet for vidaregåande skular i Oslo.
Lærar og trenar Olav Lie Gundersen har skrive dette: