Hopp til innhold Hopp til hovedmeny

Ulstein VGS > Nyheiter

Vellukka FN-rollespel

Elevane møtte opp, sobert kledde, som det seg hør og bør i eit møte i Tryggingsrådet.
Sjølv om det var stilt før møtet starta, syntest vi at vi høyrde vingeslag. Det måtte vere sommarfuglvingane vi høyrde, kanskje nokre av delegatane var litt nervøse?

Les meir

Tryggingsrådet i FN låner landskapet på UVS

Du forstår nok at det ikkje er det "skikkelege" Tryggingsrådet som kjem til UVS. Det er elevar frå 2AF3, 2SA og 2ØA1 som skal ha eit rollespel torsdag denne veka.

Les meir

Fylkesmessa 2007

Ungt Entreprenørskap Møre og Romsdal arrangerer Fylkesmessa 2007 den 15.03.07, i Ålesund, på Rica Parken Hotell. På biletet ser vi Marte og Lisa frå 2SA ved UVS som øver til opningsarrangementet.

Les meir

Handballspelarar klar for finale

Mandag 26. og tirsdag 27. mars spelar handballgutane frå Ulstein VGS i Noregsmeisterskapet for vidaregåande skular i Oslo.
Lærar og trenar Olav Lie Gundersen har skrive dette:

Les meir

8 elevar frå UVS tok del i motivasjonskurset for ingeniøryrket

To av dei, Oda Renate Midtflø og Kristine Garshol, har skrive dagbok frå opphaldet i Leamington Spa, ein by nordvest for London. Der held organisasjonen "The Smallpeice Trust" til.

Les meir

KOLON-besøk til VG1-klassene

Førstkomande tirsdag kjem KOLON på besøk til skulen vår. KOLON er ein del av organisasjonen Juvente.

Les meir

BASISMEISTERSKAP I ULSTEINHALLEN

Siste torsdag før vinterferien vart det arrangert fylkesmeisterskap i basisdugleikar i Ulsteinhallen. Hege Holstad, faglærar i"Leiing og instruksjon",har skrive litt om det. Les berre her:

Les meir

Treningsleir på Club La Santa

Som kjent for mange, reiste klasse 3ID2 ved Ulstein Vidaregåande på treningsleir til Club La Santa på Lanzarote 5.-12.januar i år. Vi fekk tilsendt det Rita Nygård og Ellen Holm Roppen skreiv i etterkant. Her er det:-)

Les meir

Ny nettstad frå regjeringshald

Alle samfunnsinteresserte eller berre undrande har nok ein eller annan gong vore innom www.odin.dep.no. No må du endre namnet i "Favorittar" til....

Les meir

Bonjour! Guten Tag! Hello!

I går høyrde vi over høgtalaranlegget at elevane som skulle til Paris, Berlin og London måtte møte på landskapet. Det førte til at eg sat og venta på neste storby. Milano, Roma, Madrid...

Les meir