Kven skal få reise til The Big Apple?

I dag tidleg, kl.08.30, starta dei å skrive, dei som håpar på ein sommartur til New York i lag med Odd Fellows.

Yrkesmessa vel i hamn

Onsdag og torsdag i forrige veke var Herøy kommune vert for Yrkesmessa 2008. Onsdagen var for dei vidaregåande skulane. VG1-elevane vart bussa ut i hopetal og fekk blant anna høyre Cecilie Skog fortelje om korleis ho greier gjennomføre "turane" sine.

Skrivedagen for Odd Fellows si stilkonkurranse er flytta

inne på Fronter finn vi følgjande melding:
Skrivedagen i stilkonkurransen som ODD FELLOW arrangerer...

Ny skipsdesign på trappene?

No bør Rolls-Royce, Ulstein, Aker Yards og alle andre som driv med stor ingeniørkunst, få augene opp. Kanskje finn dei ein ingeniørspire her ved UVS? Eller to eller tre?
Iallfall er elevane i Teknologi og forskingslære snart klare til å presentere nye design på containerskip.

Snart er det yrkesmesse

Herøy kommune er vertskap for Yrkesmessa 2008 i Herøyhallen 23. og 24.januar.
Er du VG1-elev ved UVS, skal du busse ut den 23.

Har du tenkt å ta privatisteksamen til våren?

Då må du melde deg opp innan 15.januar på nettstaden www.privatistweb.no.

Vg1 skal på skulefilmseminar

Eit punkt i den nye læreplanen i norsk på Vg1-nivå går på korleis lage ein film. Som ein lekk i dette arbeidet har elevane våre fått ein uvurderleg sjanse.

Nytt kurs ved Ressurssenteret

Manglar du faget Nyare Historie? Då har du sjansen førstkomande tirsdag, 08.01.08, for då startar det!

Godt nyttår!

Håper alle har hatt ein feiandes flott ferie så langt. Vi ynskjer alle hjartans velkomne tilbake igjen på torsdag 3.januar 2008 :-)

Finst underet?

Slik byrja dramagruppa si framsyning i landskapet torsdag 20.desember. Då hadde vi allereie hatt det triveleg i basisgruppene og vi hadde gått rundt juletreet i fleire flotte ringar.
Er de klar over kva de er med på denne siste dagen før jul? Vi får håpe det :-) For det er litt av ei høgtidsstund med rimeleg lange tradisjonar, heile 37 år, det vil seie heilt frå skulen sin oppstart. Vi nemner i fleng: Gang rundt treet, dramaframsyning, utanlandske julesongar, gode ord frå rektor Jan og "Deilig er jorden".