Spenstig og flott juleball

Det var som vanleg, seiest det (skribenten har berre vore på to så langt) eit flott juleball vi hadde på tirsdag.

Abelkonkurransen 2007-2008

1. november møtte 11 elevar på kort varsel opp på Landskapet til fyrste runde i Abelkonkurransen 2007-2008.

Tenn eit lys i dag

I dag, 10.desember, er det FNs menneskerettsdag og FN si verdsfråsegn om Menneskerettane er er basis for Amnesty Internationals arbeid. Derfor vil det bli tent Amnesty-lys i eindel klasserom i dag.

I morgon blir det eit enno yngre miljø her

Då kjem nemleg eindel ungdomsskuleelevar frå fjernare og nærare. Dei skal besøke oss og sjå om vi er til å satse på i tre-fire år framover :-)

Politisk streik óg på UVS

Den landsomfattande streiken for å få regjeringa til å snu når det gjeld rentefrie lån vart óg markert her på skulen.

MOT-til-å-glede-dagen på UVS

Fredag i forrige veke var det nok nokre elevar og lærarar som fekk merke at UVS er MOT-skule. Då var det nemleg MOT-til-å-glede-dagen og det måtte sjølvsagt markerast. Det er av og til nødvendig å setje fokus på kvardagsgledene slik som dette.

Inspirasjonskurs for ingeniørspirar

Forrige veke var 8 utvalde frå skulen vår på inspirasjonskurs i lag med 8 utvalde frå Haram vidaregåande skule.

Kom attende inspirerte og engasjerte

Både Linn-Eli Kopperstad og Hege Jørandli Flakk er svært nøgde med opphaldet i Tyskland, på Tysk-Norsk Ungdomsforum.

Troll, hekser, boksarar, sommarfuglar....

Alle desse underlege skapningane kunne du møte i gangane på UVS her på onsdag.

Tryggingsrådet i FN brukte landskapet vårt for 2.året på rad

Konflikten i Midt-Austen stod dessverre på programmet i år òg, ikkje for elevane sin del, men for landa det gjeld. I år hadde Tryggingsrådet møte på sjølvaste FN-dagen, 24.oktober.