Vi minner om informasjonsmøtet 17.01

Er du 10.klassing eller føresett til ein 10.klassing? Då vil vi ynskje deg/dykk hjartans velkomne til informasjonsmøte på landskapet 17.01. kl.18.30-20.00.

Vigo er no offisielt opna!

vigo.no er opna og er ope til 01.03.17. Så viss du er 10.klassing eller elev på VG1 og VG må du hugse å søkje på vidaregåande opplæring,

Ressurssenteret informerer om at:

-Siste undervisningsdag før jul er tysdag 20.desember

-Første undervisningsdag på nyåret er mandag 2.januar

-Nytt kurs i historie startar tysdag 3.januar kl 17.00

Vi ynskjer alle 10.klassingar hjartans velkomne

Denne veka er det hospitering her hos oss. Det er litt ulikt kor mange dagar vi har hospitantar inne i klassene, men alle studieretningane har besøk iallfall til og med onsdag.

Vi håper de finn dykk til rette her hos oss, vi som er her trivest iallfall!

Markering av Verdensdagen for psykisk helse

I morgon, tirsdag 18.10, vil helsesøstrene Hanna og Kari-Janne markere Verdensdagen for psykisk helse i atriet.

Dei kjem til å stå på stand, der du kan få informasjon, stille spørsmål, avtale samtaletid, vere med på ein quiz og vinne ein premie.

Ei viktig markering!

UVS + Erasmus+ = sant

UVS har i ein god del år no vore med i EU-prosjekt. I haust, som i vår, er prosjektet "EUvelopment - modern media crossing borders".

Av og til reiser vi ut til andre land, av og til får vi besøk frå andre land

Du finn meir informasjon om prosjektet her.

Nytt elevråd

Det nye elevrådet er klart, du finn oversikta her.

Rom 203 + midttime + tirsdag + torsdag + mattehjelp = meir fornøgde elevar

Kvar midttime framover vil der vere matematikklærar og R2/S2-elevar på rom 203 som kan hjelpe deg dersom du er elev i 1T, 1P, 2P eller 2PY.

Det er ikkje forpliktande, det vil seie at du møter når du sjølv føler du treng det.

Det er eit utruleg godt tilbod, om vi så skal seie det sjølv, så gjer vel å bruke det.

Vi trur ikkje du kjem til å angre, heller tvert i mot!

Presentasjonane frå infomøta

denne hausten finn du her.

Udir har kome med ein epistel med spørsmål og svar knytt til fråværsreglane

Den finn du faktisk her, viss lenkja fungerer slik vi håper.

Der er mange gode spørsmål og faktisk mange gode svar, så klikk deg inn og les :)