Skal du søke høgare utdanning til hausten?

Sunnmørsposten har frå i dag og fram til onsdag eit live-senter om studiar i Ålesund og Volda. Her kan lesarane sende inn spørsmål om studium, søknadsprosessen, studentlivet, studentbolig eller liknande – og få svar fra studierettleiarar og representantar for NTNU i Ålesund og Høgskulen i Volda. I panelet sit også studentleiarar og representantar for studentsamskipnadane.

Her er sjølve linken til live-senteret.

VIP-programmet - nytt på Ulstein vgs

I år starta vi opp VIP-programmet.

VIP? Very Important Person? Ja, det også! Men i denne samanhengen står det for "Veiledning og informasjon om psykisk helse i skolen".

Det er eit skuleprogram som er finansiert av Helsedirektoratet og eigd av Vestre Viken HF.

Om lag 130 vidaregåande skular over heile landet køyrer dette opplegget kvart år og i vinter var det altså UVS sin tur.

Vi minner om informasjonsmøtet 17.01

Er du 10.klassing eller føresett til ein 10.klassing? Då vil vi ynskje deg/dykk hjartans velkomne til informasjonsmøte på landskapet 17.01. kl.18.30-20.00.

Vigo er no offisielt opna!

vigo.no er opna og er ope til 01.03.17. Så viss du er 10.klassing eller elev på VG1 og VG må du hugse å søkje på vidaregåande opplæring,

Ressurssenteret informerer om at:

-Siste undervisningsdag før jul er tysdag 20.desember

-Første undervisningsdag på nyåret er mandag 2.januar

-Nytt kurs i historie startar tysdag 3.januar kl 17.00

Vi ynskjer alle 10.klassingar hjartans velkomne

Denne veka er det hospitering her hos oss. Det er litt ulikt kor mange dagar vi har hospitantar inne i klassene, men alle studieretningane har besøk iallfall til og med onsdag.

Vi håper de finn dykk til rette her hos oss, vi som er her trivest iallfall!

Markering av Verdensdagen for psykisk helse

I morgon, tirsdag 18.10, vil helsesøstrene Hanna og Kari-Janne markere Verdensdagen for psykisk helse i atriet.

Dei kjem til å stå på stand, der du kan få informasjon, stille spørsmål, avtale samtaletid, vere med på ein quiz og vinne ein premie.

Ei viktig markering!

UVS + Erasmus+ = sant

UVS har i ein god del år no vore med i EU-prosjekt. I haust, som i vår, er prosjektet "EUvelopment - modern media crossing borders".

Av og til reiser vi ut til andre land, av og til får vi besøk frå andre land

Du finn meir informasjon om prosjektet her.

Nytt elevråd

Det nye elevrådet er klart, du finn oversikta her.