Velkomne tilbake!

Håper de alle, både elevar og personale, har hatt ei god jule- og nyttårsfeiring og at de er gira på å gjere det beste ut av kvar dag.

Deilig er jorden,

prektig er Guds himmel,
skjønn er sjelenes pilgrimsgang!
Gjennom de fagre riker på jorden
går vi til paradis med sang.
Slik avslutta vi samlinga på landskapet. Det vart ei verdig avslutning på ein fin siste-dag-før-jul-dag.

Sitat: "Kjekkaste juleballet på mange år!"

Dette utsagnet overhøyrde vi på personalrommet fredag. Det er ikkje den verste kommentaren ein kan ta med seg ? (Sjølvsagt utan forkleinelse for tidlegare års komitéar:-))
Tusen takk til årets komité for eit strålande gjennomført juleball!

Treng du ein nisse?

Då er det berre å ta kontakt med russen på UVS. Dei stiller med nissekle på skulen for å reklamere for leasingselskapet "Nissen"... Eller var det ein russeknute dei ville ha???

Framtidige elevar på besøk

Dei to siste dagane har det verkeleg myldra i gangane på UVS. Ikkje nok med at vi 650 som er på skulen til dagleg var der, det årlege ungdomsskulebesøket gjekk av stabelen denne veka.

118.550,- til OD, så langt...

Her om dagen var nokre frå OD-komiteen i banken og sette inn pengane som var komne inn så langt.

Årets Abel-konkurranse har starta

Første og innleiande runde i Abel-konkurransen fann stad i går, 2.november. Vel 30 av elevane ved skulen vår hadde funne vegen til landskapet.

Da klokka klang... i Nepal

"Da klokka klang.." finn du på alt materiell for årets OD-aksjon. Det er ikkje slik at alle tolkar den songen slik vi gjer det. Då OD-komiteen ved Ulstein vidaregåande skule arrangerte Internasjonal Dag(mandag 23.okt)fekk vi lære oss kvifor.

Forfattarbesøk

Onsdag 18.oktober hadde VG1 som går studiespesialiserande og idrett, vitjing av forfattaren Marit Kaldhol under fagdagen i norsk.

Vil du bli med på motivasjonskurs for ingeniøryrket?

Eit godt samarbeidsprosjekt mellom Rolls Royce, Ulstein verft, Aker Yards (Brattvåg) og dei vidaregåande skulane i Ulstein og Haram, sørgjer kvart år for at tilsaman 16 elevar på VKI får delta på eit motivasjonskurs for ingeniøryrket.