Ledige stillingar ved skulen - søknadsfrist 22.juni

Ønskjer du å bli lærar på TAF (Teksniske og allmenne fag)? Det er no ledig 100% fast stilling. Skulen har også ledige stllingar for assistent/fagarbeidar og for kantinemedarbeidar.

Vårens 3.klassingar på veg ut i livet

Idag, fredag, var det avslutning i kantina for avgangselevane i år. Det var stuvande fullt med mange talar, gode kaker og endatil gitarspel av rektor!

Ivrige deltakarar på Monsiaden

Alle dei fire elevane i 1TL1 ved UVS, Linn Skorpen, John Iver Håndlykken, Stian Høydal og Vidar Andersen, tok del i Monsiaden som gjekk av stabelen 30.mai i Vanylven kommune, nærare bestemt på Eidsåvoll. Der hadde dei det heilt topp rett og slett!

Ledige stillingar

Ved Ulstein vidaregåande skule er det nokre ledige stillingar med søknadsfrist 6.juni.

Munnleg eksamen og VG1-klasser

ST-klassene kan òg kome opp i geografi og samfunnsfag.

Eksamen!

I dag, 29.mai, starta eksamensracet ved skulen vår. Elevane stod spenna klar og venta på at dørene skulle opnast i dag morgon. Det var det næraste fotografen kom eksamenslokalet, sidan det er strenge reglar for kven som får sleppe inn i det aller mest heilage på ein eksamensdag.
Lukke til med eksamen!

"Kjem eg opp til eksamen, skal tru?"

Mange i atriet hadde nok den tanken i hovudet når klokka dreia seg mot 14.30, for i dag vart det klart kven som kom opp i kva for ein eksamen.

I dag er det Tine-stafett på Høddvoll

2ID1 med Svein Ove Fylsvik i spissen er bakkemannskap og arrangør for Tine-stafetten i år. Akkurat no i skrivande stund, onsdag kl.09.55, er det sikkert hektisk aktivitet på Høddvoll.

Tusen takk til russen '07

Takk for at de tok aktivt del i 17.mai-feiringa i år! Det er alltid kjekt å sjå russane springe, hoie og lage litt ekstra liv i toga rundt omkring i bygdene og byane våre, spesielt for dei som er litt mindre :-)

17.mai er vi så gla' i...

Om berre to dagar skal vi feire oss sjølve og landet vårt. Dersom du kjem frå Ulstein kommune og ikkje veit heilt kva du skal gjere om morgonen denne dagen, så har vi eit forslag: Gå i tog under fana til Ulstein vidaregåande!
Er du heimehøyrande i nokon av dei andre kommunane her omkring, så e du sjølvsagt òg hjartans velkomen, men toget i heimbygda/heimbyen din blir sikkert veldig glad dersom du stiller opp der:-)
Håper alle får ein fin 17.mai og så sjåast vi igjen den 21.