Besøk frå Teatret Vårt

Skulen får besøk av teatersjef Carl Morten Amundsen frå Teatret Vårt i Molde fredag 21.4.

Matematikkens dag på Bigset barneskule

Både store og små store stortrivdes då 2MZ klassane med lærar Karen Topphol var på besøk på Bigset barneskule torsdag 16. februar i samband med matematikkens dag

Nok ein gong skaffar ungdomsbedriftene ved UVS heider og ære til skulen vår

Onsdag 15. februar var det igjen klart for Fylkesmesse for ungdomsbedrifter, arrangert av Ungt Entreprenørskap (UE). I år er det 76 ungdomsbedrifter i fylket vårt, av desse var det 60 stykke som konkurrerte i dei ulike kategoriane

OPTICO – vidare i programmet ”Skaperen”

Vi kan gratulere dei fire jentene med flott innsats i audisjonsrunden av programmet ”Skaperen” på TV2. Sandra Garnes Hauge, Kristin Raanes, Henriette Reite Hansen og Ida Bigset gjorde ein god jobb då dei presenterte idéen sin for juryen. Dei var så overbevisande at dei gjekk vidare til neste runde.

Prosjektveke ved Ulstein vidaregåande skule

Siste veke før vinterferien har VKII elevar ved UVS ulike prosjekt. Elevane har hatt ulike studieopplegg, og realfagselevane vi har møtt har arbeidd med oppgåver i anvendt matematikk/fysikk på Rolls Royce og Ulstein verft.

Fagdag med forfattarbesøk

Grunnkurselevane fekk møte Maria Parr, forfattar av barneboka ”Vaffelhjarte"

Kurs om trendar i norsk samtidslitteratur ved Ulstein vidaregåande skule

Alle lærarar treng fagleg påfyll og inspirasjon dersom dei skal ha noko å gi vidare til elevane.

VELKOMEN TIL ULSTEIN VG. SKULE SI NYE HEIMESIDE PÅ INTERNETT

Velkomen til Ulstein vg. skule si nye heimeside! Stadig fleire av skolen sine brukarar finn sin informasjon på internett. Dette betyr at skolen i større grad må informere om sine tilbod og tenester også på nettet

Ny struktur i vidaregåande skule - tilbod ved Ulstein vgs

Hausten 2006 blir studietilboda i vidaregåande skule lagt om. Det som før heitte studieretning, heiter frå 2006 utdanningsprogram. Totalt vil det vere 12 ulike utdanningsprogram i vidaregåande skule.

Aktiv bruk av FRONTER

Alle lærarar og elevar ved UVS er no meir og mindre aktive brukarar av kommunikasjonsplattformen fronter.