Kick Off for ungdomsbedrifter

Gode kulturinnslag med dans, song og sketsj var med på å setje prikken over i’en når VKI sal og service arrangerte Kick Off på Ulstein vidaregåande skule 7. september. Her ser vi eit glimt av dansegruppa ”Rosa tvilsomme bananar”, som er 8 gutar og jenter frå 2SA ved UVS.

Kick Off Ungdomsbedrifter.

UVS har for tredje år på rad tatt på seg å arrangere Kick Off for eigne elevar og elevar frå skular i nærmiljøet. Torsdag 7.september møtest elevar frå Herøy, Spjelkavik, Volda og Ulstein til første Kick Off i fylket denne hausten. Kick Off er i denne samanheng eit arrangement som markerer starten på eit nytt år med ungdomsbedrifter ved vidaregåande skular.

Den perfekte svela

Sunnmørspostens Matglede ved Heidi og Gunda har kåra den perfekte svela. Ikkje uventa for oss som stadig har gleden av å kunne nyte den vart vinnaren Borgny Solbakken som har regjert i kantina ved vår skule i mange år. Vi gratulerar så mykje.

Besøk frå Teatret Vårt

Skulen får besøk av teatersjef Carl Morten Amundsen frå Teatret Vårt i Molde fredag 21.4.

Matematikkens dag på Bigset barneskule

Både store og små store stortrivdes då 2MZ klassane med lærar Karen Topphol var på besøk på Bigset barneskule torsdag 16. februar i samband med matematikkens dag

Nok ein gong skaffar ungdomsbedriftene ved UVS heider og ære til skulen vår

Onsdag 15. februar var det igjen klart for Fylkesmesse for ungdomsbedrifter, arrangert av Ungt Entreprenørskap (UE). I år er det 76 ungdomsbedrifter i fylket vårt, av desse var det 60 stykke som konkurrerte i dei ulike kategoriane

OPTICO – vidare i programmet ”Skaperen”

Vi kan gratulere dei fire jentene med flott innsats i audisjonsrunden av programmet ”Skaperen” på TV2. Sandra Garnes Hauge, Kristin Raanes, Henriette Reite Hansen og Ida Bigset gjorde ein god jobb då dei presenterte idéen sin for juryen. Dei var så overbevisande at dei gjekk vidare til neste runde.

Prosjektveke ved Ulstein vidaregåande skule

Siste veke før vinterferien har VKII elevar ved UVS ulike prosjekt. Elevane har hatt ulike studieopplegg, og realfagselevane vi har møtt har arbeidd med oppgåver i anvendt matematikk/fysikk på Rolls Royce og Ulstein verft.

Fagdag med forfattarbesøk

Grunnkurselevane fekk møte Maria Parr, forfattar av barneboka ”Vaffelhjarte"

Kurs om trendar i norsk samtidslitteratur ved Ulstein vidaregåande skule

Alle lærarar treng fagleg påfyll og inspirasjon dersom dei skal ha noko å gi vidare til elevane.