Framtidige elevar på besøk

Dei to siste dagane har det verkeleg myldra i gangane på UVS. Ikkje nok med at vi 650 som er på skulen til dagleg var der, det årlege ungdomsskulebesøket gjekk av stabelen denne veka.

118.550,- til OD, så langt...

Her om dagen var nokre frå OD-komiteen i banken og sette inn pengane som var komne inn så langt.

Årets Abel-konkurranse har starta

Første og innleiande runde i Abel-konkurransen fann stad i går, 2.november. Vel 30 av elevane ved skulen vår hadde funne vegen til landskapet.

Da klokka klang... i Nepal

"Da klokka klang.." finn du på alt materiell for årets OD-aksjon. Det er ikkje slik at alle tolkar den songen slik vi gjer det. Då OD-komiteen ved Ulstein vidaregåande skule arrangerte Internasjonal Dag(mandag 23.okt)fekk vi lære oss kvifor.

Forfattarbesøk

Onsdag 18.oktober hadde VG1 som går studiespesialiserande og idrett, vitjing av forfattaren Marit Kaldhol under fagdagen i norsk.

Vil du bli med på motivasjonskurs for ingeniøryrket?

Eit godt samarbeidsprosjekt mellom Rolls Royce, Ulstein verft, Aker Yards (Brattvåg) og dei vidaregåande skulane i Ulstein og Haram, sørgjer kvart år for at tilsaman 16 elevar på VKI får delta på eit motivasjonskurs for ingeniøryrket.

OD nærmar seg med stormskritt

For dei av dykk som ikkje heilt veit kva OD står for, så er det altså Operasjon Dagsverk.
Det er ein landsomspennande aksjon, med nye prosjekt kvart år.

Aktivitetsdag ved Ulstein vidaregåande skule

I år ville vi vere sikre på at vi fekk til å arrangere aktivitetsdagen med fjelltur for alle elevar og lærarar. Difor stod den på planen allereie tysdag 22.august - og det blei flotte fjellturar.

Friluftsturar for elevar på idrettsfag

Alle elevane på idrettsfag har no vore på dei tradisjonelle friluftsturane som blir gjennomførte kvar haust. VG1 hadde tur til Ytre-Flø-vatnet og fjella i området der, på biletet ser vi dei på toppen av Skolma.

Foreldremøte

I tida 11. - 14. september blei det halde foreldremøte for alle føresette til elevar i dei nye VG1 klassene.