Hopp til innhold Hopp til hovedmeny

Ulstein VGS > Nyheiter

Snaaaaart skulestart

No er det så nær som det ikkje har vore på lenge... Nokre har kanskje sommarfuglar i magen? Slapp av, det er heilt naturleg :-)
Andre er heilt avslappa og syns det er heilt greitt. Gjort det, vore der, eitt/to år igjen..
Uansett om du kjem til skulen vår for første gong eller har vore her, så er du hjartans velkomen. Vi gler oss til å sjå akkurat deg!

Les meir

Stipendordninga for 2007/08 og tips og anbefalingar rundt bærbare PCar for elevar i vidaregåande skole

Her kan du få svar på ulike spørsmål du måtte ha om den nye stipendordninga til fylket angåande elev PCar.

Les meir

FERIESTENGING

Ulstein vidaregåande skule har feriestengt frå og med onsdag 18. juli til og med torsdag 2. august.
Dersom du har spørsmål til oss, kan du gjerne sende ein E-post til: ulstein.vgs@mr-fylke.org, så vil du få svar når vi er tilbake etter ferien!
God sommar!

Les meir

Søk utstyrsstipend nå

Skal du skal begynne i Vg2 til høsten? Da kan du søke om det nye utstyrsstipendet så snart du har opptak. Stipendet får du uansett hvor mye foreldrene dine tjener. Jo raskere du søker, jo tidligere får du pengene dine. Søknadsblankett A får du på skolen. Elever i Vg2 uten ungdomsrett har ikke rett på utstyrsstipend.
Konkurranse - vinn iPod eller mobil
Søker du før 15. september, kan du være med i trekningen av en iPod eller mobiltelefon. Les mer om konkurransen på www.lanekassen.no/utstyrsstipend.

Les meir

Ledig stilling ved skulen frå 1.8.2007. - NB! søknadsfrist 3.juli

Inntil 100% vikariat innan realfag. Søkjarane må kunne undervise i matematikk.

Les meir

Sol, nordavind, svidde pølser, sand mellom tærne, flørt i solnedgangen

Det er vel slik det blir no framover?
No er skuleåret 2006-2007 definitivt over. For dei av dykk som er ferdig med vidaregåande ønskjer vi lykke til, for dei som er så heldige å få gå her eitt eller to år til ønskjer vi hjarteleg velkomne tilbake.
Nyt sommaren og ver gode mot kvarandre :-)

Les meir

Ledige stillingar ved skulen - søknadsfrist 22.juni

Ønskjer du å bli lærar på TAF (Teksniske og allmenne fag)? Det er no ledig 100% fast stilling. Skulen har også ledige stllingar for assistent/fagarbeidar og for kantinemedarbeidar.

Les meir

Vårens 3.klassingar på veg ut i livet

Idag, fredag, var det avslutning i kantina for avgangselevane i år. Det var stuvande fullt med mange talar, gode kaker og endatil gitarspel av rektor!

Les meir

Ivrige deltakarar på Monsiaden

Alle dei fire elevane i 1TL1 ved UVS, Linn Skorpen, John Iver Håndlykken, Stian Høydal og Vidar Andersen, tok del i Monsiaden som gjekk av stabelen 30.mai i Vanylven kommune, nærare bestemt på Eidsåvoll. Der hadde dei det heilt topp rett og slett!

Les meir