Hopp til innhold Hopp til hovedmeny

Ulstein VGS > Nyheiter

Sol, nordavind, svidde pølser, sand mellom tærne, flørt i solnedgangen

Det er vel slik det blir no framover?
No er skuleåret 2006-2007 definitivt over. For dei av dykk som er ferdig med vidaregåande ønskjer vi lykke til, for dei som er så heldige å få gå her eitt eller to år til ønskjer vi hjarteleg velkomne tilbake.
Nyt sommaren og ver gode mot kvarandre :-)

Les meir

Ledige stillingar ved skulen - søknadsfrist 22.juni

Ønskjer du å bli lærar på TAF (Teksniske og allmenne fag)? Det er no ledig 100% fast stilling. Skulen har også ledige stllingar for assistent/fagarbeidar og for kantinemedarbeidar.

Les meir

Vårens 3.klassingar på veg ut i livet

Idag, fredag, var det avslutning i kantina for avgangselevane i år. Det var stuvande fullt med mange talar, gode kaker og endatil gitarspel av rektor!

Les meir

Ivrige deltakarar på Monsiaden

Alle dei fire elevane i 1TL1 ved UVS, Linn Skorpen, John Iver Håndlykken, Stian Høydal og Vidar Andersen, tok del i Monsiaden som gjekk av stabelen 30.mai i Vanylven kommune, nærare bestemt på Eidsåvoll. Der hadde dei det heilt topp rett og slett!

Les meir

Ledige stillingar

Ved Ulstein vidaregåande skule er det nokre ledige stillingar med søknadsfrist 6.juni.

Les meir

Munnleg eksamen og VG1-klasser

ST-klassene kan òg kome opp i geografi og samfunnsfag.

Les meir

Eksamen!

I dag, 29.mai, starta eksamensracet ved skulen vår. Elevane stod spenna klar og venta på at dørene skulle opnast i dag morgon. Det var det næraste fotografen kom eksamenslokalet, sidan det er strenge reglar for kven som får sleppe inn i det aller mest heilage på ein eksamensdag.
Lukke til med eksamen!

Les meir

"Kjem eg opp til eksamen, skal tru?"

Mange i atriet hadde nok den tanken i hovudet når klokka dreia seg mot 14.30, for i dag vart det klart kven som kom opp i kva for ein eksamen.

Les meir

I dag er det Tine-stafett på Høddvoll

2ID1 med Svein Ove Fylsvik i spissen er bakkemannskap og arrangør for Tine-stafetten i år. Akkurat no i skrivande stund, onsdag kl.09.55, er det sikkert hektisk aktivitet på Høddvoll.

Les meir

Tusen takk til russen '07

Takk for at de tok aktivt del i 17.mai-feiringa i år! Det er alltid kjekt å sjå russane springe, hoie og lage litt ekstra liv i toga rundt omkring i bygdene og byane våre, spesielt for dei som er litt mindre :-)

Les meir