Vil du bli med på motivasjonskurs for ingeniøryrket?

Eit godt samarbeidsprosjekt mellom Rolls Royce, Ulstein verft, Aker Yards (Brattvåg) og dei vidaregåande skulane i Ulstein og Haram, sørgjer kvart år for at tilsaman 16 elevar på VKI får delta på eit motivasjonskurs for ingeniøryrket.

OD nærmar seg med stormskritt

For dei av dykk som ikkje heilt veit kva OD står for, så er det altså Operasjon Dagsverk.
Det er ein landsomspennande aksjon, med nye prosjekt kvart år.

Aktivitetsdag ved Ulstein vidaregåande skule

I år ville vi vere sikre på at vi fekk til å arrangere aktivitetsdagen med fjelltur for alle elevar og lærarar. Difor stod den på planen allereie tysdag 22.august - og det blei flotte fjellturar.

Friluftsturar for elevar på idrettsfag

Alle elevane på idrettsfag har no vore på dei tradisjonelle friluftsturane som blir gjennomførte kvar haust. VG1 hadde tur til Ytre-Flø-vatnet og fjella i området der, på biletet ser vi dei på toppen av Skolma.

Foreldremøte

I tida 11. - 14. september blei det halde foreldremøte for alle føresette til elevar i dei nye VG1 klassene.

Kick Off for ungdomsbedrifter

Gode kulturinnslag med dans, song og sketsj var med på å setje prikken over i’en når VKI sal og service arrangerte Kick Off på Ulstein vidaregåande skule 7. september. Her ser vi eit glimt av dansegruppa ”Rosa tvilsomme bananar”, som er 8 gutar og jenter frå 2SA ved UVS.

Kick Off Ungdomsbedrifter.

UVS har for tredje år på rad tatt på seg å arrangere Kick Off for eigne elevar og elevar frå skular i nærmiljøet. Torsdag 7.september møtest elevar frå Herøy, Spjelkavik, Volda og Ulstein til første Kick Off i fylket denne hausten. Kick Off er i denne samanheng eit arrangement som markerer starten på eit nytt år med ungdomsbedrifter ved vidaregåande skular.

Den perfekte svela

Sunnmørspostens Matglede ved Heidi og Gunda har kåra den perfekte svela. Ikkje uventa for oss som stadig har gleden av å kunne nyte den vart vinnaren Borgny Solbakken som har regjert i kantina ved vår skule i mange år. Vi gratulerar så mykje.

Besøk frå Teatret Vårt

Skulen får besøk av teatersjef Carl Morten Amundsen frå Teatret Vårt i Molde fredag 21.4.

Matematikkens dag på Bigset barneskule

Både store og små store stortrivdes då 2MZ klassane med lærar Karen Topphol var på besøk på Bigset barneskule torsdag 16. februar i samband med matematikkens dag