Hopp til innhold Hopp til hovedmeny

Ulstein VGS > Nyheiter

17.mai er vi så gla' i...

Om berre to dagar skal vi feire oss sjølve og landet vårt. Dersom du kjem frå Ulstein kommune og ikkje veit heilt kva du skal gjere om morgonen denne dagen, så har vi eit forslag: Gå i tog under fana til Ulstein vidaregåande!
Er du heimehøyrande i nokon av dei andre kommunane her omkring, så e du sjølvsagt òg hjartans velkomen, men toget i heimbygda/heimbyen din blir sikkert veldig glad dersom du stiller opp der:-)
Håper alle får ein fin 17.mai og så sjåast vi igjen den 21.

Les meir

Bronsemedalje til Ingeborg

Vi vil gjerne gratulere Ingeborg Ekroll Ellingsund, 1ST3, med bronsemedaljen som ho kunne ta med heim frå NM i handball, klasse 17 år. Ho vart plukka ut til å vere med på regionlaget for trøndelagsfylka og Møre og Romsdal.
Det var visst ei spennande bronsefinale, seier rykta, og før i turneringa såg det ut til at dei kanskje skulle kome heilt til storfinalen. Ingeborg stod for 4 av måla i kampen. Gratulerer så mykje!

Les meir

Ledige stillingar

Skulen har frå hausten 2007 ledige stillingar innan realfag, norsk, samfunnsfag, økonomifag, språkfag, idrettsfag/kroppsøving og service/samferdsle/IKT-servicefag.

Les meir

Dramatisk på landskapet

Eigentleg var det ikkje så dramatisk som det høyrdest ut til, det var dramaklassa som hadde framsyning i dag. Godt jobba!!

Les meir

Ei oppleving rikare

Då handball-laget vårt endeleg vann fylkesmeisterskapen i vinter, var det duka for tur til Tigerstaden. Korleis det gjekk kan du lese meir om her ->

Les meir

Aksjonen "...rolig, nå" søkjer nye medarbeidarar

Hugsar du isspisingkonkurransene som vart arrangerte rundt omkring her i området? Det var det "... rolig, nå" som stod for. Kampanjen starta i mai 2006 etter initiativ frå Stortinget og er organisert frå A til Å av og med ungdom, i lag med AlkoKutt.

Les meir

Tid for ettertanke

Iallfall nærmar det seg tid for Elevundersøkinga. Elevane her på UVS vil ta denne internettbaserte miljøundersøkinga i løpet av veke 13 og 15, det vil seie rett før og rett etter påske.
Frå Utdanningsdirektoratet sine nettsider har vi saksa følgjande:

Les meir

2.plass på Fylkesmessa

Det er mange klasser ungdomsbedriftene kan konkurrere i på Fylkesmessa. Ein av dei er "Beste rekneskap". Der kom Easy Go UB på ein feiandes flott 2.plass!
Vi gratulerer så mykje!

Les meir

Vellukka FN-rollespel

Elevane møtte opp, sobert kledde, som det seg hør og bør i eit møte i Tryggingsrådet.
Sjølv om det var stilt før møtet starta, syntest vi at vi høyrde vingeslag. Det måtte vere sommarfuglvingane vi høyrde, kanskje nokre av delegatane var litt nervøse?

Les meir

Tryggingsrådet i FN låner landskapet på UVS

Du forstår nok at det ikkje er det "skikkelege" Tryggingsrådet som kjem til UVS. Det er elevar frå 2AF3, 2SA og 2ØA1 som skal ha eit rollespel torsdag denne veka.

Les meir