Hopp til innhold Hopp til hovedmeny

Ulstein VGS > Nyheiter

Sitat: "Kjekkaste juleballet på mange år!"

Dette utsagnet overhøyrde vi på personalrommet fredag. Det er ikkje den verste kommentaren ein kan ta med seg ? (Sjølvsagt utan forkleinelse for tidlegare års komitéar:-))
Tusen takk til årets komité for eit strålande gjennomført juleball!

Les meir

Treng du ein nisse?

Då er det berre å ta kontakt med russen på UVS. Dei stiller med nissekle på skulen for å reklamere for leasingselskapet "Nissen"... Eller var det ein russeknute dei ville ha???

Les meir

Framtidige elevar på besøk

Dei to siste dagane har det verkeleg myldra i gangane på UVS. Ikkje nok med at vi 650 som er på skulen til dagleg var der, det årlege ungdomsskulebesøket gjekk av stabelen denne veka.

Les meir

118.550,- til OD, så langt...

Her om dagen var nokre frå OD-komiteen i banken og sette inn pengane som var komne inn så langt.

Les meir

Årets Abel-konkurranse har starta

Første og innleiande runde i Abel-konkurransen fann stad i går, 2.november. Vel 30 av elevane ved skulen vår hadde funne vegen til landskapet.

Les meir

Da klokka klang... i Nepal

"Da klokka klang.." finn du på alt materiell for årets OD-aksjon. Det er ikkje slik at alle tolkar den songen slik vi gjer det. Då OD-komiteen ved Ulstein vidaregåande skule arrangerte Internasjonal Dag(mandag 23.okt)fekk vi lære oss kvifor.

Les meir

Forfattarbesøk

Onsdag 18.oktober hadde VG1 som går studiespesialiserande og idrett, vitjing av forfattaren Marit Kaldhol under fagdagen i norsk.

Les meir

Vil du bli med på motivasjonskurs for ingeniøryrket?

Eit godt samarbeidsprosjekt mellom Rolls Royce, Ulstein verft, Aker Yards (Brattvåg) og dei vidaregåande skulane i Ulstein og Haram, sørgjer kvart år for at tilsaman 16 elevar på VKI får delta på eit motivasjonskurs for ingeniøryrket.

Les meir

OD nærmar seg med stormskritt

For dei av dykk som ikkje heilt veit kva OD står for, så er det altså Operasjon Dagsverk.
Det er ein landsomspennande aksjon, med nye prosjekt kvart år.

Les meir

Aktivitetsdag ved Ulstein vidaregåande skule

I år ville vi vere sikre på at vi fekk til å arrangere aktivitetsdagen med fjelltur for alle elevar og lærarar. Difor stod den på planen allereie tysdag 22.august - og det blei flotte fjellturar.

Les meir