Hopp til innhold Hopp til hovedmeny

Ulstein VGS > Nyheiter

Fylkesmessa 2007

Ungt Entreprenørskap Møre og Romsdal arrangerer Fylkesmessa 2007 den 15.03.07, i Ålesund, på Rica Parken Hotell. På biletet ser vi Marte og Lisa frå 2SA ved UVS som øver til opningsarrangementet.

Les meir

Handballspelarar klar for finale

Mandag 26. og tirsdag 27. mars spelar handballgutane frå Ulstein VGS i Noregsmeisterskapet for vidaregåande skular i Oslo.
Lærar og trenar Olav Lie Gundersen har skrive dette:

Les meir

8 elevar frå UVS tok del i motivasjonskurset for ingeniøryrket

To av dei, Oda Renate Midtflø og Kristine Garshol, har skrive dagbok frå opphaldet i Leamington Spa, ein by nordvest for London. Der held organisasjonen "The Smallpeice Trust" til.

Les meir

KOLON-besøk til VG1-klassene

Førstkomande tirsdag kjem KOLON på besøk til skulen vår. KOLON er ein del av organisasjonen Juvente.

Les meir

BASISMEISTERSKAP I ULSTEINHALLEN

Siste torsdag før vinterferien vart det arrangert fylkesmeisterskap i basisdugleikar i Ulsteinhallen. Hege Holstad, faglærar i"Leiing og instruksjon",har skrive litt om det. Les berre her:

Les meir

Treningsleir på Club La Santa

Som kjent for mange, reiste klasse 3ID2 ved Ulstein Vidaregåande på treningsleir til Club La Santa på Lanzarote 5.-12.januar i år. Vi fekk tilsendt det Rita Nygård og Ellen Holm Roppen skreiv i etterkant. Her er det:-)

Les meir

Ny nettstad frå regjeringshald

Alle samfunnsinteresserte eller berre undrande har nok ein eller annan gong vore innom www.odin.dep.no. No må du endre namnet i "Favorittar" til....

Les meir

Bonjour! Guten Tag! Hello!

I går høyrde vi over høgtalaranlegget at elevane som skulle til Paris, Berlin og London måtte møte på landskapet. Det førte til at eg sat og venta på neste storby. Milano, Roma, Madrid...

Les meir

Ulstein vidaregåande skule er MOT-skule

Skulen er del av MOT-organisasjonen som vart starta i 1997 av Atle Vårvik og Johann Olav Koss, med støtte frå Olympiatoppen. Og nei, det tyder ikkje at UVS er mot det meste.

Les meir

NTNU, HiÅ, UiO, UMB, NHH, HSM, HVO, HSF , BI

Nei, det er ikkje skrivefeil. Nei, tastaturet har ikkje hengt seg opp på stor-bokstav-tasten heller. Kva det er for noko? Det er forkortingar for ymse høgskular og universitet. Alle kjem til UVS tysdag 6.februar.

Les meir