Fagdag med forfattarbesøk

Grunnkurselevane fekk møte Maria Parr, forfattar av barneboka ”Vaffelhjarte"

Kurs om trendar i norsk samtidslitteratur ved Ulstein vidaregåande skule

Alle lærarar treng fagleg påfyll og inspirasjon dersom dei skal ha noko å gi vidare til elevane.

VELKOMEN TIL ULSTEIN VG. SKULE SI NYE HEIMESIDE PÅ INTERNETT

Velkomen til Ulstein vg. skule si nye heimeside! Stadig fleire av skolen sine brukarar finn sin informasjon på internett. Dette betyr at skolen i større grad må informere om sine tilbod og tenester også på nettet

Ny struktur i vidaregåande skule - tilbod ved Ulstein vgs

Hausten 2006 blir studietilboda i vidaregåande skule lagt om. Det som før heitte studieretning, heiter frå 2006 utdanningsprogram. Totalt vil det vere 12 ulike utdanningsprogram i vidaregåande skule.

Aktiv bruk av FRONTER

Alle lærarar og elevar ved UVS er no meir og mindre aktive brukarar av kommunikasjonsplattformen fronter.

Nye internettsider!

Vi har no fått nye internettsider på UVS. No kan rektor, lærarar, elevråd, bibliotekar og andre som har fått skriveløyve, logge seg på for å legge inn oppdateringar!