Rundskriv om fråværsgrense i videregåande skular

Vi har fått ein epost frå Utdanningsdirektoratet som gjeld den nye 10%-grensa:

Vi er nokre lærarar og ein IT-lærling i manko her på huset

Er du ein av dei vi søkjer etter?

Kva for nokre VO-fag skal ha undervisning i vinterferien?

Jau, det skal du få vite no: Det blir berre undervisning i matematikk og historie i vinterferien (veke 8)!

Dersom du er tiandeklassing eller føresett til ein tiandeklassing...

Då må du lese meir her! Du har sikkert fått invitasjonen i posten og vi reknar berre med at du har lagt inn dato og klokkeslett for informasjonsmøtet allereie.

Tid for å finne ut meir om ungdommen sine levekår og livsstil

Ungdata-undersøkinga i Ulstein 2016 vert gjennomført for Ulstein vgs sine elevar i veke 3 og veke 4.Alle elevar har fått utdelt infoskriv og elevar under 18 år har fått beskjed om å levere dette til foreldra/føresette.Infoskrivet finn du også her. Rektor

Vaksine mot smittsam hjernehinnebetennelse

Torsdag 14.01 frå kl.11.30 vil Hanna helsesøster vaksinere dei som måtte ønske det.

Vaksinen varer i fleire år, så det går godt an å ta vaksinen no, uansett du går VG1 eller VG2 eller VG3.

Det er spesielt russen som er utsett for slik smitte, men det er slett ikkje dumt at dei noko yngre elevane tek vaksinen no.

Vaksinen kostar 500kr cash kontant.

Meir informasjon finn du her.

Privatistweb er no open for påmelding

Frist for å melde seg opp som privatist er 1. februar 2016

Privatistweb er open for påmelding i perioden 1. januar - 1. februar 2016. For å få meir informasjon og for å melde dykk opp går de inn på www.privatistweb.no.

Ta kontakt med rådgivarane, dersom de har behov for meir informasjon og hjelp.

Kveldskursa startar opp att mandag 4.januar!

Kveldskursa på vaksenopplæringa startar opp att mandag 4.januar.

Det blir nytt kurs i historie tysdagar kl. 19.15 – 21.00. Kurset startar 5.januar.

God jul og godt nyttår til alle

Englene sang den,
først for markens hyrder;
skjønt fra sjel til sjel det lød.
Fred over jorden,
menneske fryd deg.
Oss er en evig Frelser født.

Vi ønsker alle ei velsigna jule- og nyttårsfeiring og vi gler oss til å sjå dokke alle igjen 4.januar 2016.

"Set dykk store mål."

Det var noko av det nobelprisvinnar i medisin, hareidsdølingen Edvard Moser, sa til elevane i dag.