God jul og godt nyttår til alle

Englene sang den,
først for markens hyrder;
skjønt fra sjel til sjel det lød.
Fred over jorden,
menneske fryd deg.
Oss er en evig Frelser født.

Vi ønsker alle ei velsigna jule- og nyttårsfeiring og vi gler oss til å sjå dokke alle igjen 4.januar 2016.

"Set dykk store mål."

Det var noko av det nobelprisvinnar i medisin, hareidsdølingen Edvard Moser, sa til elevane i dag.

Det er tid for å ta imot 10.klassingane!

Veke 47 er hospiteringsveka! Då får UVS, og andre vidaregåande skular rundt om i området, besøk av spente 10.klassingar. Dei får velje seg 2 studieretningar som dei då får oppleve ein dag kvar.

Lurer du på kva som vart sagt på føresettemøtet for vg1 den 26.08? Eller på føresettemøtet for vg2 den 07.09?

Det er så fort gjort å gløyme. Men no kan du berre klikke på denne lenkja her, då finn du vg1-møtet.

Trykkjer du på denne, finn du vg2-møtet.

Så slepp du lure meir!

Tru det eller ei, men det er tid for foreldremøte!

Det vert eit foreldremøte for Vg1 onsdag 26.august kl.1830 og for Vg2 måndag 7.september kl.1830.

Vi ynskjer alle føresette hjartans velkomne til møta og håper inderleg at flest mogleg har høve til å kome.

Som "arbeidsplass" for borna dykkar ynskjer vi eit godt og fruktbart samarbeid mellom heimen og skulen, så møt opp!

De har sikkert vore på mange foreldremøter opp gjennom åra, men sjølv om borna begynner å bli småvaksne, er det fortsatt viktig å følgje dei opp.

Endeleg er dagen komen!

Landskapet var fullt av småspente nye elevar i dag. Det var så tett med sommarfuglar som flaksa rundt i landskapet at bileta vi tok vart uskarpe, så heftig var det :)

Vi ynskjer alle dei nye, men også dei gamle, elevane hjartans velkomne! Vi gler oss til å bli betre kjent med dokke!

Her finn du all informasjonen du treng

Dersom du trykkjer på desse bokstavane, kjem du rett dit vi har samla ein del informasjon om skulestart.

Oppstart 17.08 kl.08.20

UVS ynskjer vel møtt til eit nytt skuleår til nye og gamle elevar! Vi gleeeeeeer oss til å møte dykk!

Sjåast 17.08 kl.08.20!

Dei som skal gå TAF, møter slik:

1TT1: Mandag 17.08

2TT1: Mandag 17.08

3TT1: Onsdag 19.08

4TT1: Mandag 17.08

Informasjonsmøte i høve vaksenopplæringa og ressursenteret

Møt opp onsdag 26.august, kl. 18.00 på auditoriet, for informasjon om fag, oppstartsdatoar og tidspunkt!

Du skal vel søkje Lånekassen om utstyrstipend?

Då er du kanskje på jakt etter litt informasjon om korleis du går fram for å søkje eller berre få vite litt meir om Lånekassen?
Ingen grunn til å leite lenger, les berre her :)