Hopp til innhold Hopp til hovedmeny

Ulstein VGS > Nyheiter > Kjekke Spania-minner

Kjekke Spania-minner

Henrikke K.Rødal har skrive ein aldri så liten snutt for heimesida om opphaldet som idrettsklassene 3ID1 og 3ID2 hadde i Torremolinos før vinterferien:
Vi i 3ID kom nettopp tilbake fra en fantastisk avslutningstur i Torremolinos i Spania. Ei uke med sol, varme og trening har vært en bra opplevelse og noe for fremtidige idrettselever å se frem til.

Uka startet med fly fra Vigra og deretter Gardermoen.

Vi ankom Malaga rundt kl.14 og tok buss til hotellet, Griegor Mar i Torremolinos. Det er en by på sørkysten til Spania.

For å få en smak på områdets treningsmuligheter fikk vi sightseeing på treningsanlegget som hadde alt i fra løpebane til styrkerom og tennisbane og svømmeanlegg. Vi avsluttet turen med en joggetur og drog tilbake til hotellet.

Dag to startet på en treningsøkt inne på styrkerommet for å bli litt kjent med apparat og etterpå drog vi hjem, dusjet og hadde en del fritid.

Her benyttet noen seg av en krokodillepark 5 minutter unna, mens andre sjekket ut stranda og bassenget på hotellet. Dagen endte med en trening i fordypningsidretten din.

Slik fortsatte dagene våre, med trening og fritid som ble disponert på best mulig måte. Vi var med på blant annet tennisturnering, stranddag med frisbee og volleyballspill, bading, klatring og shopping.

Den siste dagen før vi skulle hjem fikk vi oppleve Spania på en litt annen måte. Da tok vi oss en snartur til Malaga, ca. 20 min unna med tog. Der var det fritt til å gjøre det du ville, noen kikket på gamle bygninger og ble kjent med den gamle Malaga, mens andre var på shopping, kafé og noen benyttet hele dagen på togstasjonens shoppingsenter.

Søndagen før hjemreise drog vi på den planlagte turen til en engelsk koloni i Spania, nemlig Gibraltar. Der fikk vi muligheten til å ta taubane opp og se på aper på toppen av fjellet. En herlig og slitsom uke var gjennomført, med stikkord som trening, samhold og vennskap. Alle sammen hadde det utrolig kjekt og vi syns det er synd at vi bare har 4 mnd. igjen i lag.