Ulstein VGS > Nyheiter > No kan du søke om skuleskyss på nettet!

No kan du søke om skuleskyss på nettet!

Er du 10.klassing eller har gått på UVS og skal fortsatt gå her til hausten, kan du søke om skuleskyss no.

Alle må gå via nettløysinga, slik at dei har søkt om/registrert seg for elektronisk skuleskysskort til hausten.

Viktig informasjon:

• Det er kun søknadar om skuleskyss grunna avstand som skal sendast inn via den nye nettløysinga.
  • Elevar som søkjer om skuleskyss grunna delt bustad eller tilrettelagt skuleskyss må levere søknad og vedlegg til skulen
  • Etter kvart vil det bli muleg å levere klage også via nettet.
  • Elevane må logge seg inn med MIN ID
  • Dersom elevane har spørsmål eller ikkje får til å søke via nettet, må dei ta kontakt på framskoleskyss@mrfylke.no eller bruke linken som ligg på nettsida
  • Der vil også ligge informasjon og link til den nye nettstaden på «elevportalen» og «skolestart.mrfylke.no»
  • Alle 10.klassingar skal ha fått eit eige informasjonsskriv via ungdomsskulane