Kvalitetsarbeid må til

Etterkvart no skal elevane evaluere undervisninga til faglærarane. Dette er noko som er bestemt på fylkesnivå og det blir gjort kvart år.

Takk til alle som tok del i Operasjon Kenya-dagen vår

Vi har ikkje heilt oversikt over kor mykje som kom inn frå UVS-elevar, men at det kjem godt med, det er sikkert og visst!

Det er den tida på året!

Det er tid for elevundersøkinga igjen!

Det er frivillig å svare, men vi håper at flest muleg svarar godt og ærleg, slik at vi får noko å jobbe med og strekke oss etter, både her på skulen og på fylkesplan.

Informasjon om elevundersøkinga finn du her.

Søvn!

Helsesjukepleiarane på skulen har mange saker på hjartet, Daniel til dømes er opptatt av søvn.

Markeringa vår av Verdensdagen for Psykisk helse

Heile denne veka markerer vi Verdensdagen for psykisk helse på UVS, sidan han var midt i haustferieveka vår.

No er det mulig å varsle mot mobbing

Vi skulle ønske det ikkje var nødvendig, men det er no ein eigen "knapp" du kan bruke for å varsle om mobbing.

Som elev finn du den inne på elevportalen (dvs den sida som først kjem opp når du loggar deg på med Feide). Der ligg også god informasjon om korleis mobbevarsel blir handsama og korleis personvernet ditt blir tatt vare på.

Buss til Flø

Det har vore litt uvisse rundt minibussen til Flø.

Difor har vi no fått denne meldinga frå fylket:

"Vi har kartlagt situasjonen og ser at det har vore elevar til Ulsteinvik sentrum som har vore med minibussen.

Vi går derfor attende til følgjande ordning frå i dag av:

1. Minibussen til Flø tar også betalande passasjerar til strekninga Ulstein skule – Roppen. Dvs at fyrste stopp på denne minibussen er Ulstein skule
  2. Elevane til sentrum og til og med Reiten tar rutebuss nr 338 eller 310. Begge desse fortsetter til Ulstein Hatlø, slik at elevar til Reiten går av ved kryss verft/Flø

No forventer vi at alle respekterer dette og at det ikkje blir fleire konflikter rundt denne minibussen.

Vi ber om at denne informasjonen vert gitt til elevar/føresette i området.

Med venleg helsing

Svein Ivar Aarskog

Fagansvarleg/kontraktsansvarleg Driftseksjonen

Samferdselsavdelinga

Møre og Romsdal Fylkeskommune"

Vi treng ein vikar i administrasjonen

Vi treng ein vikar i administrasjonen, seinast frå 2.januar 2020.

I stillingsutlysinga står følgjande: "Vi søkjer etter ein dyktig medarbeidar som skal inngå i eit team av fire konsulentar i skulen sin merkantile stab. Stillinga er eit vikariat fram til 1.4.2021, med oppstart seinast 2.januar eller etter avtale. Du vil i hovudsak få jobbe med løn. Vi kan tilby ein arbeidsplass der vi ser og oppmuntrar kvarandre, med ein spennande og variert arbeidskvardag. Du er serviceinnstilt, løysningsorientert og fleksibel i forhold til arbeidsoppgåver."

Ulstein vidaregåande skule er ein god arbeidsplass, med godt miljø og mykje humor.

Søknadsfristen er 29.09 og du finn meir informasjon her!

Korleis vil du at fylket vårt skal vere i framtida?

Har du lyst til å meine noko positivt om framtida i fylket vårt, og kanskje vinne noko fint?

Då må du svare på denne spørjeundersøkinga her! Det er fort gjort, men viktig for dei som skal legge framtidsplanane!

Skal du melde deg opp til eksamen?

Fristen for oppmelding til privatisteksamen går ut 15.september kl.23.59.

Innan den tid bør du ha registrert deg med rett fag og betalt inn det det kostar.

Du finn sjølvsagt all informasjonen du treng her.