Viona fährt nach Deutschland diesen Sommer

For dei av lesarane som ikkje er så stødige i tysk, betyr overskrifta at Viona reiser til Tyskland i sommar.

Kvifor Viona Shera gjer det?

No kan du søke om skuleskyss på nettet!

Er du 10.klassing eller har gått på UVS og skal fortsatt gå her til hausten, kan du søke om skuleskyss no.

Alle må gå via nettløysinga, slik at dei har søkt om/registrert seg for elektronisk skuleskysskort til hausten.

Viktig informasjon:

• Det er kun søknadar om skuleskyss grunna avstand som skal sendast inn via den nye nettløysinga.
  • Elevar som søkjer om skuleskyss grunna delt bustad eller tilrettelagt skuleskyss må levere søknad og vedlegg til skulen
  • Etter kvart vil det bli muleg å levere klage også via nettet.
  • Elevane må logge seg inn med MIN ID
  • Dersom elevane har spørsmål eller ikkje får til å søke via nettet, må dei ta kontakt på framskoleskyss@mrfylke.no eller bruke linken som ligg på nettsida
  • Der vil også ligge informasjon og link til den nye nettstaden på «elevportalen» og «skolestart.mrfylke.no»
  • Alle 10.klassingar skal ha fått eit eige informasjonsskriv via ungdomsskulane

Vi treng eit par-tre tilsette til!

Vi kan tilby EITT 100% vikariat med tysk, historie og samfunnsfag og TO 80-90% faste stillingar som assistent/fagarbeidar.

Søknadsfristen er allereie 1.juni, så det er berre å hive seg rundt!

Er du vaksen og manglar generell studiekompetanse?

Dersom du vil starte til hausten, er det lurt å søkje i løpet av våren.

Du søkjer ved å bruke vigo.no, men dessverre er der noko som er feil akkurat no.

Viss du ikkje får registrert søknaden til Ulstein vidaregåande skule, så send epost til ulstein.vgs@mrfylke.no og så tek vi kontakt med deg.

I dag og i morgon har vi besøk av 9.klassingane rundt om her

Vi gler oss til å vise fram skulen vår og håper at mange av dykk kjem att når dei skal ta vidaregåande opplæring!

Hjartans velkomne er de iallfall!

Vi treng ny IKT-lærling!

Martin er snart ferdig med lærlingtida, så då treng vi ein ny lærling, slik at Emil ikkje blir overarbeidd.

Informasjon og elektronisk søknad finn du her.

Søknadsfristen er 11.03!

Vaksinetid!

Er du russ eller rett og slett "berre" elev ved UVS? Då kan helsesøster tilby, mot at du betalar kr 400, vaksine mot smittsam hjernehinnebetennelse

Orienteringsmøte om vidaregåande opplæring