Vi søkjer prosjektleiar i 50% stilling

Ønskjer du å sette fotavtrykket ditt på vidaregåande opplæring i framtida? Ulstein vgs set i gong eit prosjekt som har som mål å arbeide fram mot eit eventuelt nytt utdanningstilbod i tett tilknyting til lokal industri og lokalt næringsliv. Eit eventuelt nytt tilbod må ha sterke innslag av teknologi, digitalisering, automatisering og robotisering. Målet er å ruste opp morgondagens ungdom til å vidareutdanne seg innan området.

Frå klasserom til havrom

Sidan Ulstein vgs ligg der han ligg, er det logisk at vi tek del i det maritime miljøet rundt oss.

Det gjer vi på fleire måtar, ein av dei er å sende mange av VG2-elevane våre på Ocean Talent Camp.

Skulevalet på UVS er vel gjennomført

Det er sosialkunnskapsklassa på VG3 som arrangerer skulevalet og i dag fekk dei rekne på stemmegiving som likna litt på tidlegare år.

Vi ynskjer å ha eit godt samarbeid mellom heim og skule

Difor kallar vi inn alle VG1- og VG2-føresette til infokveld.

Føresette til VG1 er hjartans velkomne 29.08 kl.18.30, medan føresette til dei som oftast er eitt år eldre er like velkomne 6.09 kl.18.30.

Program finn du ved å klikke på linkane under her:

VG1 - https://docs.google.com/document/d/1pRIFW-tcgbuwshQXFp8NH6nsFFqrlLudbjmga7lcWVc/edit

VG2 - https://docs.google.com/document/d/1Yi1EMhE-0ytKAAVWKo9VfbO-HfFKnzIOat3kuHcj4sU/edit

Informasjon om parkering ++ finn du i dette dokumentet her.

Nyskriven paragraf i opplæringslova

Utdanningsdirektoratet (Udir) har, med alt det fokuset som har vore på mobbing og skulemiljø dei siste åra, hatt ute på høyring og forfatta ein ny paragraf i opplæringslova - § 9a. Han omhandlar skulemiljøet og kva du kan forvente at skulen skal gjere for at elevane skal ha det trygt og godt.

Du finn god og utfyllande informasjon her.

Er du vaksen og ikkje har fullført vidaregåande utdanning? Men vil gjerne?

Då kan du ta kontakt med Janne Fylsvik Rønningen, leiar for Ressurssenteret ved Ulstein vidaregåande skule.Ressurssenteret startar opp undervisning i veke 35 (dvs 28.08 og utover) i alle faga som gir generell studiekompetanse etter 23/5-regelen (norsk, engelsk, historie, samfunnsfag, matematikk, naturfag).Onsdag 23.august er det informasjonsmøte i auditoriet kl 18. Ta kontakt med Janne på Janne.Fylsvik.Ronningen@mrfylke.no