Oppdaterte smittevernsråd

Du finn dei oppdaterte smittevernsråda her.

Vi må førebu oss på å måtte gå frå gult til raudt nivå på kort varsel, dersom smittesituasjonen i kommunene våre vert endra i negativ retning.

Så gjer slik regjeringa og FHI ber oss om!

Korleis gjer vi det, vi som underviser her på UVS?

Det vil vi prøve å få svar på, ved å gjennomføre ei undervisningsevaluering no i november. Det er absolutt ikkje nytt, vi har gjort det i ein god del år allereie.

"Kva skal du velje?"

Har du ein avgangselev i hus, har du kanskje stilt det spørsmålet ein gong eller to.

28.oktober kan elevane få litt meir svar på dei dei eventuelt lurer på.

Nytt opplæringstilbod frå fylket

Er du permittert eller ledig?  No kan du få gjort ferdig vidaregåande opplæring!

Har du gått i vidaregåande opplæring og ikkje fått vitnemål eller tatt fagbrev?  Har du ikkje gått på vidaregåande opplæring, men har lang arbeidspraksis? Om du er blant dei som i tillegg er permittert eller arbeidsledig, tilbyr no Møre og Romsdal fylkeskommune eit opplæringstilbod som hjelper deg til å få vitnemålet/fagbrevet komplett.

Informasjon til VG2-føresette (og for så vidt andre) om eit foredrag, kommunikasjon, rus og ungdom

Kommunepsykolog Tomas Myklebust og vår "eigen" politimann Pål Inge Olsen vil halde eit foredrag til Vg2-elevane om rus onsdag 14.oktober. Føresette vil få dette skrivet som e-post, men litt nyttig informasjon til alle har aldri skada.

Livet på UVS, per programområde

I 2020, sidan dette året ser ut til å bli veldig annleis enn noko anna år, har vi vore nøydde til å tenke annleis når det gjeld hospitering og Karrieredagar. Vi tok rett og slett og laga/bestilte videosnuttar om nokre av programområda våre.

Du finn dei her dersom du trykkjer på denne lenka.

Korleis fråværet blir ført no nokre månader framover

Dersom du er føresett til ein elev ved UVS som er under 18 år, skal du ha fått denne informasjonen via e-post.

Men ting skjer og e-postadresser kan glippe, så difor legg vi ut informasjonen her også:

Vg2-føresette er med dette hjartans velkomne til informasjonsmøte

Dato: 8.september

Kl.: 18.30

Møta vert i år klassevise grunna koronasituasjonen. Av same grunn vil vi oppmode føresette om at berre ein av dykk møter.

Du finn innkallinga her: