Viktig å passe på skuleskysskortet

Som elev i vgs kan du ha rett til fri skoleskyss til og frå skulen. For å ha skyssrett må avstanden vere 6 km mellom skulen og der du bur (bustad eller hybel).

Ressurssenteret ynskjer nye og gamle elevar god sommar!

Janne, leiar for Ressurssenteret, takkar for i år og ynskjer deg lukke til vidare, både du som er ferdig hos oss – og du som skal fortsette neste skuleår!

Oppdatert informasjon om dei siste vekene før skuleslutt

Akkurat her finn du rykande fersk informasjon om korleis skuledagane blir desse siste 2,5 vekene før skuleslutt. Det er rare tider og det er litt fram og tilbake, men no håper vi at skulekvardagen blir tilnærma lik normal for alle klassene, kvar dag.

175 422

Det er summen som elevar jobba inn hausten 2019. Det er veldig godt jobba og STOR takk til alle som tok del.

I dag fekk vi altså besøk av Gunnar Hamnøy i ASP Aid, organisasjonen vi har samla inn pengar til på solidaritetsdagen dei siste åra.

Hamnøy overrekte det synlege beviset på dette til elevane som var med til Kenya hausten 2019; Synnøve Rabben og Robin Vedeld Kolgrov.

Elevrådet ved skulen har bestemt å også bruke solidaritetsdagen komande skuleår på å samle inn til det same prosjektet.

Pga koronaviruset planlegg ein inga reise til Kenya til hausten, men jobbar med å kanskje få til noko neste vår. Vi får håpe det ordnar seg. Mange elevar melde si interesse for turen komande haust og skulen håper at nokre av desse kan få reise til våren.

Nokre ledige stillingar til hausten

For skuleåret 20-21 har vi:

Søknadsfrist for alle fire stillingane er 1.juni!

Alle som jobbar her ved UVS er kjekke, husreine og gode kollegaar. Vi snakkar av erfaring! Så det er berre å søke!

God og litt merkelig 17.mai til dokke alle

Russepresident Iselin Chemmai Sundgot fyl ein god tradisjon: Nemleg at russepresidenten held tale på 17.mai!

Slik blir skysstilbodet framover

Når vi snart kjem igang igjen, vil skuledagen som vanleg bli påverka av skyssituasjonen.

Skuleeigar, altså Møre og Romsdal fylkeskommune, har utarbeidd denne informasjonen:

Då er det bestemt!

I går, 7.mai, fekk vi vite at barne- og ungdomsskulane og dei vidaregåande skulane skal opne igjen i løpet av komande veke. Skuleeigar skal ha møte med rektorane og skyssektoren i løpet av dagen i dag, difor vil det drøye til mandag før skulen kan informere om kva klasser og til kva tid. Det er eit par ting som må planleggast (eksempel på understatement), og det må gjerast skikkeleg.

Når det er sagt, så gler vi oss til å kome i litt meir normalt gjenge igjen. Det blir så utrulig kjekt å få treffast!

Meir informasjon kjem mandag 11.05.