Hurra! Vi kan tilby noko nytt frå hausten av!

Frå og med skuleåret 2020/2021 vil vi gje tilbod om den yrkesfaglege linja Informasjonsteknologi og medieproduksjon.

Det er eit toårig løp der elevane kan gå ut som lærling etter Vg2 eller gå vidare på påbygg Vg3.

Informasjonsteknologi og medieproduksjon er ei yrkesfagleg linje for deg som ønskjer å arbeide med IT-drift eller IT-utvikling. Trivst du med datamaskiner og andre digitale verktøy når du skal løyse både kreative og praktiske oppgåver, kan linja vere noko for deg.

TAF-linja er nedlagd

Dessverre vart TAF-linja nedlagd her ved skulen vår.

Vi har litt anna forskjellig å tilby til hausten, men ikkje TAF.

Studieorienteringsdag mandag 3.februar

Det er faktisk no snart det!

Mandag 3.februar kjem altså studentar og konsulentar frå store og små studiestadar på besøk til UVS.

Då er det viktig at Vg3- og Vg4-elevane har sett seg litt inn i kva slags informasjon dei søkjer, slik at dei er godt budde!

Det er ei glimrande mulegheit til å få svar, både på spørsmål du har og spørsmål du ikkje visste at du hadde.

Du finn meir informasjon om kven som kjem dersom du trykker på denne lenka her.

Hugs infomøtet førstkomande onsdag!

Då er dokke som er 10.klassingar og dokke som er føresette til 10.klassingar, uansett kvar du bur i nedslagsfeltet vårt, hjartans velkomne til å høyre litt om kva Ulstein vgs kan tilby.

Det blir sjølvsagt muligheit for å stille spørsmål og å få gode svar.

Kort oppsummert:

• onsdag 29.01
  • kl.18.30-20.00
  • på landskapet (2.etasje)

vigo.no er open for søking til vidaregåande

6.januar opna nettstaden vigo.no. Det er der du søker for å kome inn på vidaregåande skule.

Ekstremt viktig å hugse at du må søke for kvart år!

Så er du 10.-, vg1- eller vg2-klassing, må du søke før fristen går ut mandag 2.mars.

For å søke må du ha anten MinID eller BankID.

Er du 10.klassing eller føresett til ein 10.klassing?

Då må du setje av onsdagskvelden den 29.01.20, frå 18.30-20.00!

Då er det nemleg orienteringsmøte om vidaregåande opplæring og utdanningstilbod. Høyrest det tørt ut? Vi lovar, det er det ikkje!

I tillegg til informasjon i plenum, vert det også muleg å stille spørsmål til både elevar, lærarar og avdelingsleiarar :)

Det er trass alt framtida det er snakk om, så kom, kom!

Vi treng ein ny konsulent

Den eine konsulenten vår vart freista av nye utfordringar, difor treng vi ein ny ☺️

Når startar vaksenopplæringa etter jul?

Undervisninga startar opp (til vanleg tid)

• Matematikk mandag 6.januar
  • Engelsk tirsdag 7.januar
  • Norsk onsdag 8.januar
  • Naturfag torsdag 9.januar

NB! Kurset i historie startar tirsdag 14.januar kl 18.10 NB!

Kvalitetsarbeid må til

Etterkvart no skal elevane evaluere undervisninga til faglærarane. Dette er noko som er bestemt på fylkesnivå og det blir gjort kvart år.

Takk til alle som tok del i Operasjon Kenya-dagen vår

Vi har ikkje heilt oversikt over kor mykje som kom inn frå UVS-elevar, men at det kjem godt med, det er sikkert og visst!