Korleis fråværet blir ført no nokre månader framover

Dersom du er føresett til ein elev ved UVS som er under 18 år, skal du ha fått denne informasjonen via e-post.

Men ting skjer og e-postadresser kan glippe, så difor legg vi ut informasjonen her også:

Vg2-føresette er med dette hjartans velkomne til informasjonsmøte

Dato: 8.september

Kl.: 18.30

Møta vert i år klassevise grunna koronasituasjonen. Av same grunn vil vi oppmode føresette om at berre ein av dykk møter.

Du finn innkallinga her:

Vi treng ein elektrolærarvikar

Vi treng ein vikar for elektrolærar for kortare eller lengre periodar allereie frå mandag 24.08!
Ta kontakt med avdelingsleiar Karen Topphol (41552748) eller konsulent Linda Bårslett (71281009)

Vi inviterer Vg1-føresette

Torsdag 27.08 er føresette for elevar i Vg1 hjartans velkomne til informasjonsmøte kl.18.30. Grunna korona finn vi det best å kalle inn til klassevise møte.

Innkallinga finn du dersom du trykker her:

Endeleg fredag og snart oppstartsmandag!

Klassene skal møte slik:

• Vg1 ST til Landskapet
  • Vg1 EL, SR, IM, samt Språkklassa til kantina
  • Vg2 EL og IK til kantina
  • Vg1 ID og 3PB til atriet

Vidare til klasserommet i lag med kontaktlærar.

Står klassa di ikkje på lista over her, møter du i klasseromet ditt (oppslag i atriet og ved inngangane).

VIP-makkerskap i år også

Dei siste åra har vi brukt VIP-makkerskap på Vg1 og i nokre Vg2- og Vg3-klasser (der det er mange nye elevar). Det er eit opplegg for å sikre, så godt som muleg, at elevane har det bra, er trygge på seg sjølv og andre og trivest på skulen.

Viss du vil lese meir om dette opplegget, trykk på lenka:

Vi er på utkik!

Vi har funne fram den sterkaste kikerten! Vi leitar etter nokon som vil, kan og ønsker undervise interesserte og kjekke elevar innan fagområdet informasjonsteknologi og medieproduksjon. Ulstein vgs er den einaste skulen på Søre Sunnmøre som tilbyr dette programområdet.

Det er ei 100% fast stilling til rette vedkomande. Kanskje er det deg?

Du finn meir informasjon dersom du trykker her.

Du har litt tid på deg, søknadsfristen er 05.08.20.

(Ny) Elev ved skulen og treng skyss?

Har du fått skuleplass ved UVS frå hausten og treng skuleskyss, er det berre å klikke på lenka her, så finn du alt du treng.