Vi er på utkik!

Vi har funne fram den sterkaste kikerten! Vi leitar etter nokon som vil, kan og ønsker undervise interesserte og kjekke elevar innan fagområdet informasjonsteknologi og medieproduksjon. Ulstein vgs er den einaste skulen på Søre Sunnmøre som tilbyr dette programområdet.

Det er ei 100% fast stilling til rette vedkomande. Kanskje er det deg?

Du finn meir informasjon dersom du trykker her.

Du har litt tid på deg, søknadsfristen er 05.08.20.

(Ny) Elev ved skulen og treng skyss?

Har du fått skuleplass ved UVS frå hausten og treng skuleskyss, er det berre å klikke på lenka her, så finn du alt du treng.

Ny ordning når det gjeld PC-stipend til elevar i vidaregåande opplæring

Til Vg1-elevane skuleåret 20/21:

Nytt frå og med i år er at det ikkje lenger vert tilbod om PC-stipend, men kun ein subsidiert PC.

Sommarferie!

Elevane har hatt sin siste skuledag, tru det eller ei!

Det vart eit litt annleis skuleår enn vi hadde sett for oss. Kven kunne vel forutsjå eit koronavirus i full galopp?

Oppdatert rusplan

Det hender at vi har elevar som slit med rus. Då er det godt å ha rusplanen til fylket i bakhand.

No er han oppdatert og du finn han dersom du trykkjer på denne lenka.

Viktig å passe på skuleskysskortet

Som elev i vgs kan du ha rett til fri skoleskyss til og frå skulen. For å ha skyssrett må avstanden vere 6 km mellom skulen og der du bur (bustad eller hybel).

Ressurssenteret ynskjer nye og gamle elevar god sommar!

Janne, leiar for Ressurssenteret, takkar for i år og ynskjer deg lukke til vidare, både du som er ferdig hos oss – og du som skal fortsette neste skuleår!

Oppdatert informasjon om dei siste vekene før skuleslutt

Akkurat her finn du rykande fersk informasjon om korleis skuledagane blir desse siste 2,5 vekene før skuleslutt. Det er rare tider og det er litt fram og tilbake, men no håper vi at skulekvardagen blir tilnærma lik normal for alle klassene, kvar dag.